Radio Simplu

Gigi Becali, încântat de Mihai Theodor Mincu, ginerele său, zis și „Prinţişorul din Dobroeşti” » Toate detaliile despre nunta pentru care patronul FCSB plătește 500.000 de euro!

GALERIE FOTO (2)

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Teodora, 24 de ani, s-a maritat ieri cu Mihai Theodor Mincu, iar evenimentul a fost unul dintre cele mai spectaculoase ale anului.

Surse din cadrul familiei au dezvăluit că pentru acest eveniment Becali a scos jumătate de milion de euro din conturi.

Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani, provine dintr-o familie respectată şi înstărită. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai are o relație cu Teodora de mai mulți ani. Acesta a făcut o bună parte din avere din comercializare produselor de lux pentru femei.

Joi a avut loc cununia civilă, iar cei mai buni prieteni ai cuplului au venit cu buchete impresionante de flori la Athénée Palace Hilton. (Detalii AICI)

GIGI BECALI E ÎNCÂNTAT DE EL
În aprilie, Gigi Becali a vorbit pe larg despre ginerele său și a spus că este încântat că Teodora se va căsători cu acesta.

„Dintotdeauna am vrut să am gineri frumoşi, ca să facă nepoţi frumoşi. Şi Teodora se mărită cu un băiat frumos şi înalt. I-am cunoscut familia pentru că am vrut să văd din ce familie e. Şi tare m-am bucurat că e de familie foarte bună. S-a dus şi s-a spovedit cu Teodora la acelaşi duhovnic şi asta m-a bucurat şi mai tare.

Acum, dacă el o să fie om curat, drept şi în adevăr o să fie ca şi băiatul meu. Dacă nu, îmi fac datoria de socru, dau fetelor ce trebuie şi îmi văd de viaţa mea”, declara Gigi Becali la Spynews.