Radio Simplu

Panică la Pro TV. Decizie fără precedent. Mai multe emisiuni au fost scoase din grilă

Conducerea postului Pro TV a luat decizia de a modifica grila de programe din cauza situației la nivel național provocată de pandemia de coronavirus.
Astfel, începând din data de 23 martie 2020, mai multe emisiuni nu se vor mai difuza până la o dată ce va fi anunțată ulterior.

De asemenea, Pro TV a anunțat și întreruperea filmărilor de la unele emisiuni și seriale.

În acest context, serialul Vlad, nu se va mai vedea la TV, Imperiul leilor a dispărut din grilă, iar filmările pentru Las Fierbinți, Vlad, Ce spun românii, Pe bune? sau noul show Masked Singer au fost întrerupte. Și emisiunea România, te iubesc a fost suspendată.

Potrivit noii modificări în grila de programe, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30.

„Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant la nivel național și internațional, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție. În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei“, mai informează PRO TV

De asemenea, emisiunile Vorbește lumea și La Măruță îşi vor continua ca şi până acum, de luni până vineri. Conținutul acestora va asigura informații despre contextul actual din țară. de asemenea, vor conţine sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, precum şi intervenții live pe Skype.

Emisiunea de reportaje România, te iubesc a fost suspendată, din 22 martie. Postul va difuza emisiunea, dar cu reluări ale unor anchete mai vechi.

„Începând de astăzi, 22 martie, duminca, la 18:00, telespectatorii vor revedea cele mai importante anchete pe care jurnaliștii emisiunii le-au realizat și care au avut un impact puternic la nivel de societate. Se vor redifuza anchete precum: „Vaslui, polul sărăciei”, „Fenomenul Italia” și „Prostie monumentală”, a anunțat Pro TV.

Grila Pro TV, începând din 23 martie

* Luni, sâmbătă și duminică: Pro TV va difuza filme artistice. Până acum, lunea era serialul Vlad, producție la care au fost întrerupte filmările

* Marți și joi: Las Fierbinți, episoade reluate din sezoanele trecute

* Miercuri: Emisiunea Gospodar fără pereche, difuzată până acum joia, după Las Fierbinți, a fost mutată miercuri. Difuzarea emisiunii Imperiul leilor a fost amânată.

* Vineri: Românii au talent, emisiune aflată în faza de preselecții, care are încă ediții filmate, potrivit cancan.ro