Radio Simplu

Oana Roman, de urgență la spital cu fetița. Ce au depistat medicii

Oana Roman a trecut prin momente dificile cu fetița ei. Micuța suferă de enterocolită, iar această afecțiune le-a chinuit pe cele două pe tot parcusul unei nopți. Ieri de dimineață, Oana a mers cu fiica ei la spital pentru a se asigura că nu este vorba și de o altă complicație.

Vedeta este foarte activă în mediul online și le-a povestit fanilor prin ce a trecut. Ea a explicat că a avut emoții doar pentru mersul la spital în perioada aceasta, dar și că totul s-a desfășurat în siguranță și cu rapiditate.

Fiica fostului premier are o fetiță de 6 ani, Izabela, împreună cu partenerul de viață, Marius Elisei. Relația dintre cei doi este una complicată, presărată de certuri și împăcări.

Oana Roman, probleme și griji pentru fetița ei.
Oana a povestit pe Instragram întreaga aventură prin care a trecut cu micuța: „de azi noapte ne dă de furcă o enterocolită a Isei. Azi ne am dus la spital că să fim sigure că e doar o enterocolită. Diagnosticul s a confirmat și ne am liniștit.

Ne-am simțit în siguranță și totul a durat mai puțin de jumătate de oră. Isei i s au recoltat analize în fix 10 secunde și a fost tare cuminte. În ziua de azi e o aventura să mergi la doctor dacă ai orice simptom”, a explicat ea.

Fiica lui Petre Roman vorbește destul de des despre copila ei pe rețelele de socializare, iar perioada dificilă prin care trecem este o adevărată provocare pentru Oana și fetița ei. Ea a povestit și îngrijorările avute în momentul debutului la școală al micuței, în aceste condiții deosebite.