Radio Simplu

Cine va fi naşul celui de-al doilea copil al soţilor Stegaru: Vulpiţa şi Viorel au ales tot o persoană cunoscută:

În vara viitoare, Vulpița și Viorel vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi sunt extrem de fericiți, iar marea veste a fost dată chiar de către Viorel, firește, la Acces Direct.

Acesta a declarat că sunt în culmea fericirii atât ea, cât și Veronica, iar copilul pe care ea îl poartă în pântece a fost unul dorit.

Cine va fi nașul copilului Vulpiței de la Acces Direct
Mai mult, printre altele, Viorel a mărturisit că dacă va fi băiețel, va purta numele de Radu, după reporterul special al emisiunii, Radu Rotaru, iar dacă va fi fetiță, aceasta va primi numele de Doina, tot după reporterul Doina Stână.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.

Mirela Vaida a fost extrem de uimită să audă acest lucru, mai ales prin prisma faptului că, la televizor, cei doi nu prea și-au făcut o imagine de buni părinți. Momentul amuzant a fost acela în care Viorel a mărturisit că Veronica este însărcinată într-o lună și 7 săptămâni, în loc să spună în 2 luni și 3 săptămâni. sursa:mgnews.ro