Radio Simplu

Bianca Drăgușanu a luat primul avion și a plecat, dar iată unde! Iubita lui Alex Bodi a ales o destinație exotică!

După ce s-a scris că ar fi fost bătută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a apărut din nou în compania lui, dar ieri și-a luat zborul, la propriu vorbind. Vedeta s-a urcat în primul avion, dar iată unde a ajuns!

Povestea de dragoste a Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi continuă. După ce în presă s-a scris că vedeta ar fi fost bătută de afacerist, cei doi s-au afișat iar împreună, însă ieri blondina a plecat din țară. Unde?! Vă spunem noi!

Bianca Drăgușanu și-a luat zborul din România. Ce destinație exotică a ales!
Ba se ceartă, ba se împacată, cam așa stau lucrurile în relația Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi. În ultimele zile a apărut în presă informații cum că afaceristul ar fi bătut-o pe vedetă, însă iată că la scurt timp s-au afișat din nou împreună.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, aceștia au publicat fotografii în care apar îndrăgostiți, dar la câteva ore Bianca Drăgușanu și-a luat zborul din brațele lui, la propriu vorbind, deoarece a postat o imagine din aeroport.

Fără să știm unde a plecat, aceasta nu a spus nimic până astăzi, dar acum a dezvăluit destinația departe de România.

A ajuns în Maldive!
Cum ea poate să facă oricând ce vrea și cu cine vrea, Bianca Drăgușanu a ajuns în Maldive, iar acum se bucură de vacanță.

Nu știm însă dacă e și Alex Bodi cu ea sau nu, dar cu siguranță va face publică și această informație în orele următoare!

Loading...