Radio Simplu

Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls”

Chiar dacă lumea nu se aștepta la acest lucru, cel puțin nu acum, Marius de la „Puterea Dragostei” a făcut destăinuiri surprinzătoare despre fosta sa logodnică, Andreea Pirui.

Marius face destăinuiri surprinzătoare

Cu toate că relația dintre Andreea Pirui și Marius părea că merge pe un făgaș normal, cei doi tineri s-au despărțit, la doar câteva luni de la logodnă. Protagonistul a mărturisit că cererea în căsătorie a fost una impulsivă, menită să îl ajute să rezolve problemele din cuplu, care apăruseră între el și frumoasa blondă.

„Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți. Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem acelși lucruri, nu ne plăcea să mergem în aceleați locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile. Ea îmi spunea să ieșim cu cineva, eu îi spuneam că nu vreau să mă afișez cu persoana respectivă. Pur și simplu, e alegerea mea. Ea spunea că eu sunt figurant. Dacă eu refuz să ies pe stradă cu anumite persoane, sunt figurant? Nu, e alegerea mea! Atâta timp cât nu judec, nu fac story să spun că ăla e tâmpit, pur și simplu refuz să ies… Ei i se părea că eu sunt ciudat, mie mi se părea incredibil ca ea să vrea să iasă cu anumite persoane”, a povestit Marius.

Deși relația dintre Marius și Andreea a fost cu suișuri și coborâșuri, se pare că cei doi nu mai pot fi văzuți împreună de acum înainte.

„Pe Andreea nu aș vrea să o mai văd o perioadă. Nu îmi face bine pentru că, așa cum spune ea că sunt o persoană rece, dacă eram o persoană atât de rece și atât de fermă pe cât zice ea, de câdn spunea eu stop, era stop. Am și eu suflet și mă las sensibilizat de lacrimile unei femei sau de un mesaj cu „Ce faci, ești bine?”, a mai mărturisit Marius.

„Noi nu mai aveam ce să rezolvăm, știam doar că nu lua unul sau altul taurul de coarnei, mergeam așa din inerție. Și când a fost ea plecată, vorbeam mai mult prietenește. Nu cred că am putea să mai rezolvăm nimic, pentru că e diferență de gândire. Într-o casă trebuie să te completezi. Am crezut că cererea în căsătorie o să ne unească și că o să lăsăm amândoi din orgolii ca să evolueze relația, dar nu ne-a ajutat”, a mai declarat fostul concurent de la Puterea Dragostei.