Radio Simplu

Abi are un frate Talent! Ronaldo e percuționist, a terminat liceul și a cântat cu toți maneliștii importanți

Abi Talent mai are trei frați. Este cel mai mic dar cel mai cunoscut.

Abi Talent este mezinul familiei Panțic. El are trei frați mai mari: Davis, Fernando și Ronaldo. Acesta din urmă este primul muzicant al familiei și a încercat să-și facă un nume în industrie cu mult timp înaintea lui Abi.

Ronaldo Panțic este percuționist și a lucrat cu mai multe trupe de manele din Buzău. De obicei, el cântă împreună cu manelistul Marius de la Buzău, însă a colaborat și cu alți interpreți. Ronaldo este un tip cunoscut în branșă și este considerat un intrumentist bun și mai ales serios. Spre deosebire de Abi, care a declarat că are doar 8 clase, Ronaldo Panțic a studiat percuția la Liceul de Artă ”Margareta Sterian” din Buzău.

Cu toate astea, fără să aibă vreun talent deosebit, Abi Talent a reușit cumva să-i ia fața fratelui său mai mare. Acum, Alberto (numele real al lui Abi) a devenit vedeta familiei, lucru recunoscut și de frații lui.

Abi: ”Frații mei s-au obișnuit că eu sunt vedeta”

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a povestit Abi într-o emisiune de televiziune.

Cât despre Ronaldo Panțic, acesta continuă să-și facă treaba așa cum știe mai bine, la percuție, deși pe timp de pandemie concertele sunt mai rare și plătite mai prost.