Radio Simplu

Cu ce bărbat celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui?

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat o imagine pe contul său de socializare care a luat pe toată lumea prin surprindere.

La scurt timp după ce Livian a anunțat că în ultimele zile a avut parte de discuții serioase cu iubita lui, Nicoleta, și că au fost la un pas de despărțire, Bianca Comănici a făcut un gest neașteptat.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat pe contul său de socializare o imagine alături de un alt fost concurent, de care a fost extrem de apropiată. Toată lumea a crezut, la un moment dat, că Iancu și Bianca vor fi împreună, iar cei doi au petrecut mult timp împreună și au devenit buni prieteni. Din păcate pentru mulți fani ai emisiunii, cei doi au decis să nu treacă peste relația de prietenie.

Pentru că ieri a fost ziua de naștere a lui Iancu Sterp, Bianca a decis să îi spună la mulți ani într-un mod special. Tânăra a postat pe contul său de socializare o imagine de pe vremea când cei doi erau concurenți în primul sezon al emisiunii.

„Iancu Sterp, la mulți ani!”, i-a transmis Bianca lui Iancu, semn că nu a uitat de ziua lui de naștere și că ce doi au rămas în continuare apropiați.

Zilele trecute, Bianca de la Puterea dragostei a dezvăluit că a vorbit de mai multe ori cu mama lui Iancu Sterp. Doamna Geta Sterp i-a transmis un mesaj important Biancăi, după ce a aflat despre despărțirea de Iancu.

„Țin minte și atunci când vorbeam eu cu Iancu, o singură dată m-a surprins. Iancu vorbea cu mama lui și a întors camera spre mine și mi-a zis: „Bianca, ce faci? Ce frumoasă ești, hai pe la noi. Țin minte că și pe Roxana a invitat-o la ei acasă, și pe Berna. Țin minte că mereu a fost drăguță și le-a invitat pe toate fetele care au încercat să aibă o relație cu fiii ei.

Eu nu cred că ar fi ea motivul despărțirii, așa văd eu din exterior. Nu știu mai multe, pentru că nu am văzut cum a decurs relația lor. Am auzit ce s-a întâmplat, dar nu știu dacă este adevărat.
Mi-a scris și mie doamna Geta, acum câteva zile și, m-a sunat, mi-a scris de vreo două, trei ori. Mi-a scris să fiu tare, să fiu puternică, să nu mai plâng, să am grijă de mine. Mi-a trimis așa niște mesaje neutre, nu mi-a zis nimic de Iancu sau de ceva. Și îi mulțumesc”, a dezvăluit Bianca la Wowbiz.