Radio Simplu

Oana Roman a ajuns la sapă de lemn! Ce a ajuns să-și vândă din casă pentru a scăpa de datorii

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat recent că nu mai formează un cuplu, certurile dintre cei doi fiind iscate inclusiv de problema banilor, problemă resimțită tot mai mult în ultima vreme.

Drept dovadă, Oana a recurs la un gest radical, acela de a-și vinde din rochii pentru a mai putea achita din datorii.

”Am datorii, asta e. Am cheltuit mult și cu amenajarea casei. De aia muncesc zi și noapte, nu e așa ușor”, a declarat Oana pentru Click!

Oana Roman a pozat în lenjerie intimă
Vedeta a declanșat o adevărată isterie în mediul online după ce a pozat doar în lenjerie intimă alături de Vica Blochina, pentru o campanie publicitară la lenjerii de pat, afacere din care fosta amantă a lui Victor Pițurcă face bani frumoși. A fost primul pictorial al mezinei lui Petre Roman într-o ipostază considerată de unii fani mai mult indecentă decât sexy.

Oana a fost făcută cu ou și cu oțet, iar unul dintre reproșuri a fost acela că nu a slăbit atât de tare, încât să-și permită o ședință foto atât de sexy. Sătulă de critici, Oana a răbufnit: ”Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată. E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, a declarat Oana pentru Click!