Radio Simplu

MĂDĂLIN IONESCU A RECUNOSCUT DE CE ȘI-A DAT DEMISIA DE LA KANAL D: „AVEAM MUŞCHIUL INIMII DEMINERALIZAT”

Plecarea lui Mădălin Ionescu de la postul de televiziune Kanal D se prezintă într-o cu totul altă lumină după ce acesta a făcut dezvăluiri senzaționale pe Facebook, în timpul emisiunii pe care o realizează și care este produsă chiar de soția sa, Cristina Șișcanu.

Problemele de sănătate ale lui Mădălin Ionescu nu au putut fi neglijate, cu atât mai mult cu cât mușchiul inimii era ”demineralizat”. Mădălin Ionescu mărturisește că, atunci când era la Kanal D – la emisiunea ”WOWbiz” -, a muncit 10-12 ore pe zi, ani de zile, presiunea fiind foarte mare.

„Stăteam cu salvarea la uşă. Când am plecat de la Kanal D aveam muşchiul inimii demineralizat, colonul spastic, am fost omul care a muncit 10-12 ore pe zi, ani de zile. Şi în fiecare zi o luam de la capăt. În televiziune presiunea e foarte mare. Dacă lucrurile nu merg, poţi să zbori oricând, peste noapte, din televiziune. Trebuie să ai echilibru în toate”, a povestit Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu: ”Am fost omul care a muncit 10-12 ore pe zi, ani de zile”
”Am crezut că fac infarct”
Mădălin Ionescu a trecut prin episoade foarte grele – îi curgea sânge din nas chiar înainte de a intra în emisiune și avea cumplite ”dereglări de inimă”. Privind retrospecftiv, vedeta recunoaște că a fost un ”tâmpit” fiindcă a muncit așa de mult.

„Telespectatorii nu trebuie să ştie cât de greu îţi e. Ştie şi Cristina, soţia mea, şi foştii mei colegi, cu două secunde înainte de a intra în direct îmi curgea sânge din nas. Am avut o situaţie de genul ăsta, una în care salvarea m-a aşteptat la uşă, aveam tensiunea 18 cu ceva. Alteori m-au luat nişte dereglări de inimă cumplite, am crezut că fac infarct. Am terminat emisiunea aşa, dar şi fumam. Era de la stres, eram tâmpit că munceam mult”, a mai spus fostul prezentator de televiziune.

”La modul realist spus, e greu de crezut”
Mădălin și Cristina și-ar dori ca Filip – unul dintre copii lor, care suferă de o boală gravă – să fie, la un moment dat, pe picioarele sale, însă sunt realişti. Din nefericire, boala i-a afectat lui Filip și vorbirea.

„Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, a spus Mădălin Ionescu. „Noi acum încercăm să ne dăm seama cam ce activitate ar putea avea ca să poată obţină un venit, o colaborare. Când l-am întrebat ce vrea să se facă, mi-a spus că i-ar plăcea să prezinte meteo, pentru că de mic e foarte pasionat de hărţi”, a completat Cristina Şişcanu.