Radio Simplu

PRIMA REACȚIE A LUI MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ROXANA VANCEA S-A MĂRITAT CU ALTUL: „AM TERMINAT!”

GALERIE FOTO (2)

Roxana Vancea a intrat într-o nouă etapă sentimentală a vieții sale, după ce s-a măritat cu Dragoș, iubitul său. Soțul Roxanei are un copil dintr-o căsnicie anterioară și este model de fitness.

Era normal ca fanii lui Bendeac – el și Roxana au avut o relație intens mediatizată – să se întrebe care a fost reacția artistului după ce a aflat că fosta sa iubită s-a măritat. Ei bine, Mihai Bendeac a adoptat o atitudine din care reiese o indiferență totală față de evenimentul din viața Roxanei, postând pe InstaStories doar un mesaj referitor la viața sa artistică.

„Am mai terminat un spectacol, încă două până la vacanță”, a spus Mihai Bendeac, fără să facă vreo referire la Roxana Vancea și la căsătoria acesteia.

Mihai Bendeac, indiferență totală în legătură cu noua etapă sentimentală din viața Roxanei Vancea
Roxana Vancea și relațiile ei tumultuoase
De când a apărut în viața mondenă, Roxana Vancea a fost mereu în centrul atenției atât prin felul în care arată, cât și prin prisma relațiilor pe care le-a avut. Presupusa relație cu Mihai Bendeac a fost mult timp în atenția fanilor și a presei. Însă lucrurile nu au mers între ei, iar relația s-a încheiat cu o prietenie frumoasă.

După legătura cu Bendeac, Roxana Vancea a schimbat taberele și s-a afișat alături de o femeie. Ele au avut o relație care a durat ceva timp și nu s-au sfiit să apară în public. Cele două erau de nedespărțit și mereu ofereau publicului imagini incendiare.