Radio Simplu

Cum arată bradul de Crăciun al Andreei Bălan. Detaliul bulversant din această fotografie

Este perioada sărbătorilor de iarnă, iar oamenii – conform tradiției – împodobesc bradul de Crăciun. Bineînțeles, vedetele nu fac excepție de la această regulă anuală, fiecare încercând să le arate fanilor că au avut inspirație și… bun gust atunci când au ales ornamentele pentru brad.

Andreea Bălan este o mămică fericită și ea normal să le ofere fetițelor o surpriză… strălucitoare. Și-a împodobit bradul în nuanțe argintii și s-a fotografiat afișând un zâmbet larg care transmite întreaga stare de bine a vedetei.

Fanii au putut observa în fotografii și un detaliu… neașteptat. Pe perete, în partea stângă a bradului de Crăciun, se află un portret alb-negru al vedetei.

Andreea Bălan, în fața bradului de Crăciun
Andreea Bălan: ”Eu NU mai pot face copii”
Andreea Bălan a dorit să precizeze, public, că ea nu mai poate face copii, reamintind episodul traumatic prin care a trecut în primăvară, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa cea mică. Această veste teribilă a venit la scurt timp după cele patru operații pe care le-a suferit, după ce a făcut embolie amniotică în sala de nașterio și a intrat în stop cardio-respirator.

“(…). În luna martie, în timpul nașterii celui de-al doilea lea copil, am suferit un stop cardio respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenției de a-mi salva viața, eu NU mai pot face copii și am spus lucurul acesta în nenumărate interviuri. Motivul medical care nu îmi mai permite să rămân însărcinată, îl voi spune când (sau dacă) voi dori/putea”, a mărturisit vedeta.