Radio Simplu

Oana Radu, primele declaraţii după ce iubitul ei a fost incendiat. „Trăiesc un coşmar. Îi vor amputa un picior”

GALERIE FOTO (2)

Oana Radu a avut o primă reacţie, după ce iubitul ei a fost incendiat, marţi, de un individ. Artista a ţinut să povestească cum s-a întâmplat totul. Oana Radu a încercat cu greu să povestească cele petrecute, precizând că aceasta este cea mai grea perioadă din viaţa ei.

Atacatorul este vecin de bloc cu iubitul Oanei Radu
Artista a povestit că totul s-a întâmplat marţi, pe 13 august, atunci când Alin, partanerul său, a plecat acasă, în Craiova, pentru a-şi susţine lucrarea de licenţă. Cei doi se mutaseră de trei ani în Bucureşti, iar acolo mergeau rar. În ziua în care s-a întâmplat tragedia, se pare că atacatorul ar fi ameninţat că va da foc întregului bloc.

Atacatorul are probleme psihice
Tragedia a avut loc în momentul în care iubitul artistei a coborât treptele şi s-a întâlnit cu vecinul său. Acesta a aruncat combustibil pe el şi i-a dat foc. Culmea, se pare că acesta are probleme psihice grave, iar părinţii săi ar fi decis să-l scoată dintr-un spital specializat pe semnătură. Artista a menţionat şi faptul că iubitul ei nu a avut niciodată probleme cu acest individ.

Iubitului Oanei Radu îi va fi amputat un picior
Oana Radu a povestit pe reţelele sociale, printre lacrimi, că Alin este internat la Spitalul Floreasca, unde este îngrijit foarte bine. Starea sa este, însă, una foarte delicată, iar medicii au decis că trebuie să amputeze un picior.

Artista vrea să se facă dreptate
Oana Radu a menţionat că speră ca acest caz să intre aşa cum trebuie în atenţia autorităţilor şi spune că pentru ea şi pentru familie nu este suficient ca atacatorul să ajungă în spatele gratiilor. În plus, artista solicită ca familia atacatorului să plătească toate costurile spitaliceşti necesare iubitului ei.

Oana Radu îi îndeamnă pe fani la rugăciune
Oana Radu le-a mulţumit fanilor săi pentru rugăciunile pe care le-au spus şi îi roagă să nu se oprească, pentru că Alin are mare nevoie de ajutor.

„Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu.

Loading...