Radio Simplu

Iulia Albu se pregătește să se mărite din nou. Ce spune despre bărbatul care a cucerit-o

Iulia Albu este o femeie dedicată întrutotul carierei sale. Dar asta nu înseamnă că nu are parte de bucurii și în plan personal. Ba din contră, creatoarea de modă este foarte fericită în relația pe care a reușit să o țină departe de ochii curioși ai lumii.
În cadrul unui interviu, Iulia Albu a dezvăluit faptul că se vede din nou mireasă și a spus destul de clar faptul că, da, se va recăsători din nou.

Creatoarea a punctat faptul că ține foarte mult la intimitatea de cuplu și că nu ar putea niciodată să stea într-o relație pe care să n-o vadă rezistând pe termen lung.

„Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine”, a spus Iulia Albu, pentru Ciao.

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre misteriosul iubit
Iulia Albu rupe, ușor-ușor, tăcerea despre cel care a cucerit-o – deloc ușor! Chiar ea mărturisește că nu este o femeie ușor de impresionat. Ceatoarea de modă a vorbit, după o îndelungată perioadă de tăcere, despre cel care a cucerit-o iremediabil. Aceasta a mărturisit că, în mod bizar, primul lucru care a atras-o la el a fost faptul că purta șosete foarte colorate.

Dar, bineînțeles, nu se rezumă totul doar la asta. Iulia Albu apreciază la iubitul ei faptul că este extrem de cult și manierat, fiind un bărbat cu pasiuni fine, precum vioara clasică.

„În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor”, spunea Iulia Albu.