Radio Simplu

Dovada că Alexandru Papadopol a uitat-o complet pe Ioana Ginghină! Actorul, sărut pătimaș cu noua cucerire, în plină stradă

GALERIE FOTO (5)

Când credeați că nimic nu vă mai poate surprinde la telenovela Ginghină-Papadopol, actorul a schimbat cursul lucrurilor din viața lui! La nici o lună de la divorțul de cea care i-a fost soție 12 ani, în timp ce cerneala se usucă pe actele de separare, Alexandru Papadopol îi face loc în viața lui unei noi femei, cu care se pare că nu se cunoaște de ieri, de azi!

Adriana Titieni

Acum mai puțin de o lună, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină își spuneau adio în fața notarului și se despărțeau cu acte în regulă. Nu a trecut prea mult și actorul deja i-a găsit o înlocuitoare celei pe care a numit-o soție timp de 12 ani și care i-a dăruit și o fetiță. Așa se face că paparazzii spynews.ro au pus mâna pe imaginile momentului, iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invităm să le și urmăriți, pentru a vă convinge singuri de acest lucru!

În plină stradă, ziua, îmbrăcat lejer și extrem de relaxat, Alexandru Papadopol a fost surprins de paparazzii noștri într-o ipostază de-a dreptul…intimă cu o femeie pe care se vede că nu a cunoscut-o de pe o zi pe alta. Tot la fel de relaxat o lasă pe aceasta să-l mângâie pe față și pe gât și nici nu se poate abține să o sărute cu mare, mare patos, pesemne că nu suferă deloc după despărțirea de Ioana Ginghină și, chiar mai mult, caută să-și găsească fericirea și liniștea cât mai repede, în brațele acestei femei.

Ei bine…dar cine este ea? Vă dăm un indiciu: soția unui mare actor și fost rector al UNATC. Dacă nu v-ați prins, tot noi vă spunem! Este vorba despre Adriana Titieni, soția marelui actor Adrian Titieni, despre care ea povestea în urmă cu câțiva ani că doar moartea poate să destrame această relație.

Deși nu există informații clare ce ar putea să vorbească despre un divorț între cei doi, se pare că Adriana Titieni și-a schimbat numele pe Facebook, iar aparițiile la brațul lui Adrian Titieni s-au rărit în ultimii ani, ceea ce ne duce cu gândul că au divorțat în secret, fără surle și trâmbițe, iar acum, Adriana Titieni și-a găsit și ea fericirea în brațele lui Alexandru Papadopol!

Scena sărutului, în fața casei lui Alexandru Papadopol
Alexandru Papadopol și Adriana Titieni nu au avut nicio reținere să dea frâu liber sentimentelor și s-au sărutat chiar în fața casei actorului. Mai mult, după ce femeia l-a mângâiat delicat pe actor pe față și pe gât, acesta a urcat în mașină și a plecat, în timp ce noua lui iubită i-a făcut cu mâna și i-a zâmbit discret, pesemne că între cei doi există o chimie pe care nu prea poate nimeni să o conteste!

Loading...