Radio Simplu

Oamenii nu au știut cum să reacționeze atunci când au văzut trei bărbați purtând tocuri pe scenă

S-ar putea să-l fi văzut deja pe Yanis Marshall, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori care a participat la emisiunea Britain’s Got Talent.

Francezul și colegii săi dansatori Mehdi si Arnaud au fost extrem de apreciați în timpul competiției atunci când au prezentat dansurile pe tocuri.

Tributul său adus trupei Spice Girls nu a trecut neobservat, nici de public, nici de jurați. Juraților nu le-a venit să creadă cât de neînfricate erau mișcările concurenților, care parcă plureau pe tocurile extrem de înalte.

Unul dintre jurați a încurajat băieții să apară pe scenă cu mai puține haine data viitoare. Înainte de audițiile inițiale, atunci când Yanis era întrebate de ce a ales să danseze pe tocuri, acesta răspundea simplu – de ce nu? – .

Există atât de multe femei care nici măcar nu pot merge pe tocuri atât de înalte, să nu mai spunem de mișcările de dans atât de complexe.

Atunci când dansezi atât de bine ca Yanis, răspunsul chiar este unul potrivit! Yanis este un coregraf cunoscut și are multe dansuri extrem de speciale de prezentat, unul mai spectaculos ca altul.

Ceea ce face totul special în acest caz, este elementul tocurilor înalte. Într-o lume plină de stereotipuri și prejudecăți, discuțiile șu dezbaterile legate de genul unei persoane sunt mereu aprinse.

Persoanele primesc identități fixe și persoanele care ies din aceste identități sunt etichetați ca ciudați sau neintegrați. Bărbații trebuie neapărat să fie puternici și direcți, în timp ce de la femei se așteaptă să fie slabe de înger și supuse.

Tocmai de aceea mesajul pe care vrea să-l transmită Yanis este foarte important. Yanis Marshall s-a făcut foarte cunoscut în întreaga lume după ce a participat la consursul Britains Got Talent, fiind unul dintre finaliștii acelui sezon.

Întreaga lume l-a putut găsi pe rețelele de socializare ca –dansatorul pe tocuri înalte- . Marchall inspiră multă încredere de sine și șarm, mai ales atunci când mișcările extreme de dans pe tocuri se unesc atât de bine cu emoția pe care o transmite pe scenă.

Yanis are multe de spus despre rolul bărbatului în societate, încercând să facă oamenii să înțeleagă că nu toți oamenii trebuie să fie la fel și că cei diferiți nu trebuie excluși din societate.

Deși acesta își urmează pasiunea cu multă încredere în sine, istoria ne-a demonstrat că oamenii au nevoie de mult curaj și efort pentru a-și pune pe tavă identitatea atunci când cei din jur de-abia așteaptă să te judece.

Dansatorul a fost numit efeminat pentru că în toate dansurile sale poartă tocuri, deși un astfel de dans necesită un efort special, mult echilibru și zeci de ore de repetiții.

Totuși, acesta nu se lasă influențat de unele păreri negative din jurul lui, reușind să facă multe coregrafii extrem de interesante cu care să își țină publicul cu sufletul la gură.

Yanis își dorește să îi învețe și pe ceilalți tehnicile sale de dans, dar are o singură regulă: trebuie să poarte tocuri! Dansurile sale au fost văzute în întreaga lume și apreciate de artiști ca Beyonce, Ciara, Natalia Kills, si Ariana Grande.