Radio Simplu

A fost poreclit „tăticul atrăgător”, dar când a deschis gura a topit inimile juraților și publicului cu vocea sa

Joseph Whelan și-a încercat de mai multe ori norocul în cadrul competiției X Factor din Marea Britanie.

Prima dată nu a reușit să ajungă în marea finală, atunci când a participat în cadrul sezonului din 2013, dar, anul trecut, a mai încercat încă o dată.

Prima dată a fost furios, acuzând emisiunea că este aranjată în momentul în care nu a ajuns să participe la filmările live. Totuși, bărbatul de 28 de ani a scăpat de supărare și a decis să mai acorde o șansă concursului anul trecut.

Răzbunarea lui a fost benefică: a câștigat inimile celor patru membri ai juriului încă o dată, cu o singură melodie.

Joseph s-a mai folosit de o armă secretă: l-a adus cu el pe fiul său care avea, la vremea respectivă, cinci ani. Tocmai de aceea, a fost supranumit „tăticul atrăgător”.

Nu doar abilitățile sale vocale i-au uimit pe jurații emisiunii – Gary Barlow, Nicole Scherzinger, Louis Walsh și Sharon Osbourne, fiul lui a jucat un rol important.

Atunci când Joseph a ajuns în camera de audiții, Gary Barlow a fost încântat să-l vadă, în timp ce Nicole Scherzinger a spus că se bucură că s-a întors.

Atunci când l-au întrebat despre fiul său și l-au rugat să-l aducă pe scenă, Joseph nici nu a putut fi mai încântat.

Kian, fiul său, a ajuns să stea în brațele lui Nicole în timp ce tatăl lui a uimit sala cu vocea sa. Joseph se simte în elementul lui pe scenă, demonstrându-și talentul cu vocea, dar și cu chitara.

Nu a durat mult până când Joseph a primit patru răspunsuri pozitive de la membri juriului, răspunsuri care l-au propulsat direct în etapa următoare. Gary i-a spus: „este o plăcere să te avem înapoi.

Ți-am apreciat vocea anul trecut, iar anul acesta o apreciez și mai mult. Cred că ești un om special.” Louis a adăugat: „mă bucur că te-ai întors și anul acesta, despre asta este vorba în acest show.”

Sharon a dat un răspuns pozitiv, iar Nicole l-a pus pe Kian să răspundă în locul ei, ceea ce l-a bucurat enorm pe Joseph, mai ales că talentul său muzical a mai fost confirmat încă o dată.

Atunci când a venit vorba despre fiul său, Joseph a spus: „atunci când mă uit la el, viața mea se luminează.

Cel mai bun lucru din lume este să fii tată, iar atunci când m-am uitat pentru prima dată la el, dintr-un anume motiv, ceva s-a schimbat în interiorul meu, perspectiva mea de viață s-a schimbat complet.

Eu și mama lui ne-am despărțit de curând și, din păcate, Kian nu locuiește cu mine, iar de asta îmi e dor, îmi e dor să locuiesc cu el. Am fost lângă el în fiecare zi de când s-a născut, iar atunci când te întorci de la muncă la o casă goală, ți se rupe inima.”

Atunci când a discutat despre reacția fiului său legată de emisiune, Joseph a spus: „Kian era atât de încântat, a spus tuturor prietenilor mei că tatăl lui este un star rock!”