Radio Simplu

O MAI ȘTII PE KELLY DIN SERIALUL BEVERLY HILLS? CUM ARATĂ ACTRIȚA JENNIE GARTH LA 45 DE ANI

GALERIE FOTO (3)

Vă mai aduceţi aminte de actriţa americană Jennie Garth, considerată în anii 90 una dintre cele mai frumoase vedete ale serialului de televiziune „Beverly Hills, 90210”? Ei bine, nu mai este nici pe departe un sex-simbol. La 43 de ani, după ce a divorţat de două ori şi s-a recăsătorit anul acesta a treia oară, Jennie Garth a devenit o umbră a ceea ce a fost.

De curând, Jennie Garth a fost surprisă în compania mai tânărului ei soţ, David Abrams, când se pregăteau să ia masa la un restaurant din California. Look-ul ei extrem de neglijent ne-a dezamăgit şi ne-a făcut să ne întrebăm unde s-a pierdut strălucirea de altă dată a actriţei.

Jennie Garth a fost idolul fanilor serialului Beverly Hills, 90210, dar din păcate actriţa nu a îmbătrânit frumos. Silueta ei de sirenă din adolescenţă s-a ascuns acum sub kilogramele în plus.

Vedeta americană are trei fiice – Luca, în vârstă de 17 ani, Lola, în vârstă de 12 ani, şi Fiona, în vârstă de opt ani – cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Peter Facinelli, unul dintre starurile francizei „Twilight”, de care a divorţat în 2013. Jennie Garth a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 – 1998.
Sursă text one.ro