Radio Simplu

Osvaldo Rios, in 2019! Vi-l amintiti pe celebrul actor din telenovela ‘Kassandra’? E de nerecunoscut

GALERIE FOTO (3)

Daca te intrebi cum arata Osvaldo Rios in 2019, ei bine, raspunsul te va soca. O singura fotografie este de ajuns pentru a vedea cat de mult s-a schimbat celebrul barbat.

Osvaldo Rios, celebrul actor din telenovela ‘Kassandra’ a imbatranit brusc si este de nerecunoscut, in prezent. In anii 1990, el era unul dintre cei mai iubiti actori din lume, datorita telenovelei cu pricina, in care aparea intr-un rol principal.

De atunci, insa, anii s-au scurs, iar trecerea timpului nu a fost blanda nici macar cu chipul altadata fara cusur al lui Osvaldo Rios. Actorul a imbatranit cu mult, iar pe fata lui se pot vedea multe riduri. Totusi, el este in continuare cu zambetul pe buze. E un semn ca nu si-a pierdut deloc optimismul si se bucura ca a ajuns pana la varsta de aproape 60 de ani!

Osvaldo Rios, in 2019! Asa arata actorul din ‘Kassandra’

Multi ar spune ca Osvaldo Rios este in prezent de nerecunoscut, dar fanii adevarati il vor recunoaste pe celebrul barbat, datorita sclipirii si sarmului care nu i-au disparut. In cateva poze aparute in mediul online, el este total schimbat si pare sa fi ajuns si in ipostaza de bunic.

La inceputul anilor ’90, povestea de dragoste dintre tiganca Kassandra si Luis David Contreras, era interpretata cu sufletul la gura de milioane de telespectatori, din intreaga lume. In rolurile principale erau Coraima Torres si Osvaldo Rios.

Cum anii au trecut, cei doi actori au mai avut si alte proiecte profesionale in care s-au implicat. Niciunul nu pare sa mai fi atins succesul pe care l-a inregistrat Kassandra. Se pare ca acelea au fost rolurile care i-au consacrat pe cele doua vedete.

Ce face actorul in prezent?

Osvaldo Rios a ajuns la varsta de aproape 60 de ani, iar protagonistul din productia fenomen nu a renuntat sa duca o viata plina de miscare. El face foarte mult sport, dar asa cum era de asteptat, timpul si-a lasat amprenta asupra chipului sau, altadata impecabil.

Insa in ciuda acestor detalii fizice, actorul pare sa fie intr-o forma fizica de zile mari. El isi tine la curent fanii cu ativitatile sale prin intermediul pozelor pe care obisnuieste sa le posteze in mediul online, pe conturile sale de pe retelele sociale.

In poze, actorul este surprins mereu cu zambetul pe buze si debordeaza foarte multa energie. Astfel ca, din acest punct de vedere, el a ramas neschimbat! Osvaldo Rios a fost casatorit de trei ori si este tatal a trei copii. In prezent, se bucura de o frumoasa poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de Lu Rodriguez.