Radio Simplu

Ella si Iancu Sterp formeaza cel mai nou CUPLU din casa ”Puterea dragostei”?

GALERIE FOTO (2)

In ultimele zile, pe retelele de socializare au tot aparut imagini cu Ella si cu Iancu, in care pareau foarte apropiati. Cei doi pare ca se plac sincer. iar fanii isi doresc sa formeze un cuplu.

”Inceteaza sa alergi dupa persoana gresita, persoana potrivita nu va fugi”, a scris Ella pe o retea de socializare.

Ella a postat o imagine din culise, alaturi de Iancu Sterp, in care acesta o saruta pe obraz, in timp ce o tinea in brate. Iata imaginea cu Ella si Iancu Sterp, impreuna:

loading…

Ella s-a intors la Puterea dragostei, insa nu toata lumea vede cu ochi buni acest lucru! Bruneta a provocat discutii si frustrari in randul concurentilor din casa dragostei chiar si in perioada cand ea nu mai era in emisiune.

La intoarcerea in emisiune, Ella incearca sa aduca lamuriri in legatura cu motivele pentru care a venit inapoi si a transis un mesaj emotionant sustinatorilor ei din mediul virtual si din fata televizoarelor.

Intre Ella, Puterea dragostei si Jador au fost multe momente tensionate si multe lacrimi s-au scurs din ochii brunetei, care a fost complet discreditata chiar de protectorul ei, Jador, dupa ce acesta a primit informatii cum ca Ella nu ar fi cea mai demna de incredere persoana.

In Gala in care a fost eliminata, Ella a marturisit ca si-ar fi dorit sa plece casatorita din casa dragostei, insa lucrurile au degenerat si nu si-a mai dorit sa ramana la Puterea dragostei.