Radio Simplu

ADI MINUNE A CHEMAT AMBULANȚA ACASĂ. MOTIVUL E SCANDALOS! MANELISTUL A CERUT ECHIPAJULUI MEDICAL SĂ…

GALERIE FOTO (2)

Cu aproape o lună în urmă, celebrul Adi Minune și-a sărbătorit ziua de naștere. Artistul a împlinit 45 de ani, iar sărbătoarea a fost dublă. Aniversarea a fost ”asezonată”, dansant și nu numai, cu un botez de zile mari, la care Adi Minune a fost naș. Petrecerea a avut loc în Pipera, într-un cunoscut centru de evenimente cu ștaif, iar nașul s-a distrat la superlativ, încingând ringul de dans. Aproximativ 200 de invitați i-au cântat ”La mulți ani!” cântărețului, acesta primind și… trei torturi impresionante.

Nimic ieșit din comun, până aici, există momente plăcute și mai puțin plăcute în viața fiecăruia. Adi Minune nu face excepție de la această regulă nescrisă, numai că… Trăim într-o lume în care cazuri grave reclamă prezența urgentă a unui echipaj medical. Iar, de multe ori, medicii nu pot ajunge la pacienții respectivi fiindcă sunt reținuți exact acolo unde situația nu este chiar atât de gravă

 

Adi Minune, cu perfuzia la masă

Vineri seara ar fi trebuit să fie una absolut normală în familia lui Adi Minune, doar că manelistul – aflat la masă, împreună cu fiul său – nu s-a simțit bine și a chemat ambulanța. Din fericire, nu a fost nimic foarte grav, artistul suferind din cauza unei răceli. Firește, ținând cont de anotimpul în care ne aflăm, de schimbările bruște de temperatură și de alți factori meteorologici, o răceală nu este, am putea să spunem, un capăt de țară. Numai că Adi Minune a luat decizia de a chema, imediat, o ambulanță.  Medicii care au sosit la locuința celebrului manelist s-au așteptat, poate, la ceva mult mai grav. Dar a fost vorba doar de o perfuzie, Adi Minune stând cu perfuzia chiar și la masă, spun sursele.

Probabil că Adi Minune s-a speriat zdravăn, cu atât mai mult cu cât a declarat, la un moment dat: ”Meseria nu-mi permite nici măcar să fiu bolnav”.

Să fi fost justificată decizia artistului de a chema ambulanța? Discutabil, din acest punct de vedere, sănătatea fiind – în ultimă instanță – bunul cel mai de preț al fiecărui cetățean. Numai că, așa cum explicam mai sus, a apela de urgență un echipaj de la ambulanță – atunci când ești răcit – înseamnă, inevitabil, să-l ”extragi” din alte eventuale misiuni, cu mult mai complicate. Medicii, firește, nu pot refuza un apel, dar există – la nivelul Capitalei, spre exemplu – probleme serioase atunci când apar situații extreme, iar ambulanța întârzie.

Respectivele întârzieri – fatale, uneori – au printre cauze și astfel de apeluri care pot fi, la limită, considerate nejustificate. E bine, totuși, că Adi Minune a fost pus pe picioare, astfel încât să poată fi în formă maximă la viitoarele evenimente.

”Nu știi când se face întuneric în viață”

Ajuns la 45 de ani, Adi Minune vede viața cu alți ochi, motiv pentru care are momente în care filozofează pe marginea subiectului. Îi place să stea din ce în ce mai mult alături de familie și își permite să se relaxeze, mai mult timp, în vacanțe.

“Am vrut să mă bucur de mine, de familia mea. Când treci de o vârstă… Am 45 de ani. Vreau să trăiesc pentru mine şi pentru familia mea. Voiam să mă descopăr, să văd ce pot să fac ca ai mei copii să se bucure de prezenţa mea. Am stat mai mult în vacanţă. M-am bucurat de soare. Am vrut să fac ce îmi doresc, meseria nu îmi permite nici măcar să fiu bolnav. Nu ştii când se face întuneric în viaţă”, a mărturisit Adi Minune la Teo Show.

Adi Minune: ”S-a lipit cum a dat Dumnezeu”

Adi Minune a povestit, în timpul unui interviu, drama pe care a trăit-o în urmă cu… patru decenii. Nu a putut uita, niciodată, acea experiență traumatizantă, iar de fiecare dată când își aduce aminte simte fiori pe șira spinării. Potrivit mărturisirilor sale, mergea spre grădiniță și a fost mușcat de un câine. Tocmai se oprise în dreptul unui gard de care se ținea și își curăța pantofii de noroi. Țipetele lui  au alarmat-o pe una dintre mătuși. Aceasta a venit la el și l-a dus imediat la dispensar. Din fericire, specialiștii au putut să îi salveze degetul, însă cicatricile se văd.

”La vârsta de 4 ani, pe timpul răposatului Ceașcă, se obișnuia ca în pragul sărbătorilor de iarnă să ni se dea pomul de iarnă, cadouri de sărbători și bunica mea m-a lăsat să merg singur la grădiniță, pentru că era aproape… și aveam niște pantofiori din lac, m-am sprijinit de un gard să mă șterg pe pantofi de noroi. Un câine a venit și m-a mușcat de deget foarte tare, mi-a secționat degetul, se mai ținea într-o pieliță…

Este mutilat pe viață… m-am speriat, țâșnea sângele, am fugit spre casă. Mătușa mea m-a luat în brațe, am fugit la dispensar, mi-au dat cu apă oxigenată și cu rivanol, mi-a pus degetul la loc. Osul era rupt, dar s-a sudat… a crescut unghia aiurea. Se vede aici să s-a lipit așa cum a dat Dumnezeu. Am mai pățit după aceea ca patru-cinci câini să mă pună jos, la câțiva ani, și apoi mare, eram cu Dan Armeanca la un hotel”, a povestit cunoscutul artist în în timpul unei emisiuni.