Radio Simplu

O mai știi pe actrița de telenovele Angelica Rivera? Iată unde a ajuns

GALERIE FOTO (3)

În 2007, Angelica Rivera făcea furori în telenovela ”Tequila cu suflet de femeie”, difuzată și-n România, spre fericirea fanilor actriței. Aceasta avea, însă, să fie ultima telenovelă la care filma actrița, căci a renunțat la carieră pentru a se căsători cu un om politic.

Culmea e că mișcarea s-a dovedit a fi destul de neinspirată, Angelina Rivera ajungând anul acesta la divorț cu Enrique Pena Nieto, care fusese, între timp, și președintele Mexicului timp de un mandat. De vină ar fi infidelitatea bărbatului, care ar fi pus ochii pe un model.

Așa se face că astăzi Angelica Rivera a rămas fără titulatura de ”prima doamnă”, dar și fără cariera de actriță. Totuși, se zvonește că aceasta ar avea de gând să se întoarcă pe platourile de filmare și să mai dea o șansă carierei sale de actriță.

Totuși, are de gând să trăiască în urma unei pensii alimentare generoase, pe care i-o cere fostului soț. Și asta pentru că se simte trădată de faptul că fostul soț a apărut deja cu modelul Tania Ruiz, în public.

“Angélica nu a avut altă soluție, după ce oamenii au văzut fotografiile cu Enrique. S-a simțit trădată și asta a cântărit mult în decizia ei. În plus, a durut-o mult când l-a văzut pe fratele iubitei lui Nieto anunțând, la televizor, că fostul președinte se despărțise de mai mult timp de soția lui“, a declarat prietena fostului cuplu.