Radio Simplu

Cum arăta ispita Maria Ilioiu înainte de operațiile estetice? Femeia neagă intervențiile chirurgicale

GALERIE FOTO (2)

E una dintre cele mai râvnite ispite din emisiunea ”Insula Iubirii”, reușind să seducă toți bărbații ajunși la Purimuntra. Culmea e că, deși efectul operațiilor estetice e mai mult decât vizibil, Maria Ilioiu neagă că aspectul ei fizic s-ar datora unor intervenții chirurgicale. Ea susține că singurul capitol la care a intervenit este bustul.

Buze voluminoase, pomeți prominenți, sâni imenși și un fund bombat. Toate aceste atuuri „artificiale” o ajută pe Maria Ilioiu să sucească mințile oricărui bărbat. Chiar și așa, ispita neagă că și-ar fi făcut vreo operație estetică, în afară de cea la sân. „Ce mor când penibelele își dau cu părerea despre mine… N-am putut să mă abțin și i-am răspuns și eu (…) De unde știi tu că nu sunt naturale? Dacă tu le ai mici, spre deloc, asta nu înseamnă că alta nu poate să aibă… Am doar un implant de silicon la sâni. Asta nu mă face o femeie falsă.”, a replicat, la un moment dat, Maria Ilioiu, sătulă de acuzele din partea internauților.

Totuși, în niște fotografii cu ea din sezonul trei al emisiunii, de exemplu, când l-a ispitit pe Aurel, Maria Ilioiu arată destul de diferit față de modul în care o face în sezonul curent al emisiunii ”Insula Iubirii”. Chiar dacă nu vrea să recunoască, în doar doi ani, Maria Ilioiu și-a schimbat înfățișarea destul de mult, iar dovadă stau atâtea filmări cu ea.

Loading...