Radio Simplu

Neti Sandu stie cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi fantastic. Karma pozitivă, sunt cele mai norocoase zodii ale anului viitor, toate vin servite pe platou

Ele sunt cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza cel mai bun an. Va fi plin de realizari si bucurii:

Pestii – In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu rezultate spectaculoase. Bineinteles toate acestea necesita eforturi mari, dar Pestii nu se tem niciodata de provocari si de eforturi.

Pe langa planul profesional, viata personala le rezerva si ea impliniri si miracole, pentru a se putea bucura in totalitate de un an deosebit.

Capricornii – Acest an le aduce multe incercari, pe care vor avea intelepciunea sa le depaseasca, alegand calea cea buna si atingand pe plan profesional performante la care nici ei nu s-ar fi asteptat.

Scorpionii – Sunt si ei favorizatii sortii in 2020, cu oportunitati si ocazii care nu se ivesc in fiecare zi. Important este sa nu le lase sa scape, iar rezultatele vor fi si ele pe masura, aducand pana la finalul anului succesele si aprecierile sperate.

Leii – Nativii Lei vor avea parte de un an superb pe plan sentimental, multi dintre ei reusind sa-si gaseasca jumatatea sau sa-si consolideze relatiile. Vor avea curajul sa fie mai deschisi si mai increzatori in propriul farmec si in puterea astrelor, reusind sa profite din plin de aceasta conjunctura favorabila.

Horoscop pentru anul 2020, după data nașterii

Cei născuți pe 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 ale lunii au parte la anul de o mulțime de provocări. Se vor schimba multe în viața lor mai ales din punct de vedere amoros. Unii se pot căsători. O parte dintre cei născuți la aceste date se întorc la matcă, adică la familie, iar unii chiar vor face tot posibilul să își întemeieze una.

Cei născuți pe 2, 7, 12, 17, 22 sau 27 ale lunii au un an bestial din toate punctele de vedere. Social, lucrurile se vor schimba în foarte bine, iar din punct de vedere financiar va fi anul în care vor da lovitura. Nu doar că le vor ieși toate planurile așa cum le propun, dar se vor bucura și de foarte multă susținere.

Un an bun pentru persoanele născute pe 5, 10 sau 15 ale lunii

Cei născuți pe 3, 8, 13, 18, 23 sau 28 ale lunii își asume greșelile comise în anii anteriori și se poate spune că se vindecă din punct de vedere spiritual. Vor avea loc schimbări în bine și pentru ei, spune Mihai Voropchievici.

Cei născuți pe 4, 9, 14, 19, 24 sau 29 ale lunii au un an susținut de eforturile de a-și schimba situația profesională în bine. Lucrurile iau întorsături excepționale pentru acești nativi. Vor întemeia, de asemenea, relații temeinice la anul.

Cei născuți pe 5, 10, 15, 20, 25 sau 30 ale lunii au parte de un an minunat, un an în care toate visele lor devin realitate. Trebuie să iasă din tipare, să facă schimbările scontate, să se redreseze, iar prima parte a anului va fi excelentă pentru asta.