Radio Simplu

Această mamă a urcat în autobuz și a început să alăpteze. Ceilalți pasageri au jignit-o și au umilit-o! Dar să vezi cum s-a răzbunat femeia! Imaginile au devenit virale

Alăptatul în public reprezintă, pentru mulți, un subiect tabu, dar ceea ce s-a întâmplat, zilele trecute, într-un mijloc de transport în comun este de-a dreptul strigător la cer!

Protagonista este Bryony Esther, o mamă din Leigh-on-Sea, Essex, Anglia. Femeia a urcat în autobuz și a început să alăpteze. Ceilalți pasageri nu numai că nu i-au oferit un loc pe scaun, dar unii dintre ei chiar au jignit-o, zicându-i că este „scârbos” ce face. Lucrurile au devenit de-a dreptul scandaloase în momentul în care tânăra a rugat pe cineva să se așeze lângă el, iar bărbatul a refuzat-o, spunând că locul este ocupat!

Jignită și umilită, Bryony avea să se răzbune cu vârf și îndesat. Englezoaica a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul ei de socializare, alături de alte poze. Imaginile au devenit virale în doar câteva minute la nivel mondial!