Radio Simplu

Narcisa Guță marchează transformări de look, pe bandă rulantă! Cum s-a afișat manelista

GALERIE FOTO (4)

Atunci când „te dau banii afară din casă”, îți cam permiți să faci orice cu imaginea ta! Așa se face că Narcisa Guță a mai bifat o transformare, la scurt timp după ce s-a afișat cu părul brunet.

Narcisa Guță este mereu în top, așa că trebuie să apeleze destul de des la schimbări de look, pentru a arăta impecabil. Acum câteva săptămâni, Narcisa Guță și-a surprins fanii cu o imagine de zile mari! Manelista a renunțat la părul roșcat și s-a vopsit brunetă, dar acum lucrurile stau altfel!

Pe pagina ei de Facebook, Narcisa Guță a postat o fotografie care îi face pe fani să înțeleagă că aceasta s-a vopsit din nou.

Mai exact, fosta soție a lui Nicolae Guță s-a afișat din nou roșcată, lucru ce pare să însemne că a revenit la culoarea care a consacrat-o. Desigur, există posibilitatea ca Narcisa Guță să fi postat o fotografie mai veche, de pe vremea când încă mai era roșcată, pentru a-și induce fanii în eroare. Oricum ar fi, stăm cu ochii pe ea, pentru a vedea care este, de fapt, adevărul despre această apariție!