Radio Simplu

MIHAI BENDEAC INTERVINE ÎN SCANDALUL CU ALEX VELEA ȘI ÎL FACE PRAF PE ABI TALENT: „ABI ESTE…”

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea este departe de a fi încheiat, cu atât mai mult cu cât primul artist angrenat în acest adevărat război mediatic de uzură nu se potolește, trimițând, în continuare, săgeți către rivalul său. Bătălia capătă conotații noi, acum, cu atât mai mult cu cât însuși Mihai Bendeac s-a decis să intervină în scenariul imprevizibil.

Abi Talent a scris pe contul său de socializare că o va lua de nevastă pe Antonia înaintea lui Velea. Deocamdată, reacția acestuia – sau reacția Antoniei, de ce nu? – se lasă așteptată, însă suntem siguri că nu va mai trece mult timp până la o replică usturătoare. În consecință, fanii rămân în stand-by, numai că surpriza a venit de unde nu se aștepta nimeni. Mihai Bnedeac a luat decizia de a interveni, tot pe Facebook, luând-o pe ocolite, însă ajungând, într-un final, chiar la Abi Talent.

”E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool. L-am văzut aseară in Liverpool-Tottenham. 7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână. „Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine?” le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star. Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut. Sadio Mane are 27 de ani… Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre….????”, a fost mesajul postat de Mihai Bendeac.

Acum rămâne de văzut dacă Abi Talent se va putea desfășura, mediatic, pe două fronturi, mai ales că ultimul ”adversar” apărut în peisaj – Mihai Bendeac – are ”greutate” și, mai ales, este pregătit, tot timpul, să riposteze. Dacă va fi cazul, evident…