Radio Simplu

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin! Vezi cine a împiedicat-o pe Cristina să ajungă în platoul “Surprize, surprize!”

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin, în urmă cu 18 ani.

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin, “Surprize, surprize!”, pe care aceasta a prezentat-o ani de zile la TVR. Motivul a fost acela că Cristina era, la acel moment, la o altă televiziune. “Dan Negru, vedeta Antenei 1, si Cristina Topescu, stirista de la Prima, au ramas fara „surprize, surprize”, pentru ca sunt de la televiziuni concurente.”, scria presa în ianuarie 2002.

“Realizatorii emisiunii „Surprize, surprize” (Romania 1) au avut proasta inspiratie sa pregateasca si doua scurte reportaje cu Dan Negru (Antena 1) si Cristina Topescu (Prima TV), care trebuiau sa fie difuzate in editia de sambata trecuta. Andreea Marin aranjase pentru cele doua vedete ale posturilor de televiziune concurente mici surprize: de pilda, Dan se alegea cu un curs de canto, pentru a-si mai drege vocea, iar Cristina se capatuia cu un catelus”, s-a dezvăluit.

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin. Doru Dumitrescu a luat decizia
“Totul a fost O.K. … pana sambata dimineata, cand Doru Dumitrescu, directorul Canalului Romania 1, a auzit ce „trasnaie” a facut Andreea si, chiar daca toti subalternii lui nu au avut nimic de comentat, boss-ul a interzis difuzarea pe post a reportajelor. El a uitat insa ca Andreea Marin s-a numarat printre invitatele emisiunii prezentate de Dan, „Academia vedetelor”, iar conducerea Antenei 1 n-a avut nimic impotriva”, s-a mai relatat despre situaţie.