Radio Simplu

ESTE OFICIAL! MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY NU VOR MAI AVEA TITLURI REGALE

Potrivit unui comunicat oficial din partea Palatului Buckingham, Meghan Markle și Prințul Harry nu vor avea titluri regale și nu vor mai primi fonduri publice. Începând cu primăvara acestui an, cei doi nu o vor mai reprezenta într-un mod oficial pe Regină.

„Meghan Markle și Prințul Harry sunt încântați de sprijinul oferit de Regină și de restul Familiei Regale în timp ce se pregătesc pentru a începe următorul capitol al vieții. Aceștia înțeleg că trebuie să renunțe la îndatoririle regale, inclusiv la cele militare oficiale. Ei nu vor mai primi bani publici. Cu binecuvântarea Reginei, vor continua să conducă patronatele și asociațiile private.”, au spus reprezentanții Palatului Buckingham.

„În timp ce nu vor mai putea reprezenta în mod oficial Regina, ei au menționat că tot ce vor face în continuare va fi în acord cu valorile Majestății Sale. Meghan Markle și Prințul Harry nu își vor mai folosi titlurile, căci ei nu vor mai munci pentru Familia Regală.”, a fost comunicatul transmis de oficialii Palatului Buckingham.

Mai mult, cei doi vor înapoia toți banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor, Frogmore Cottage. Ei au postat decizia Reginei și pe un cont de socializare.

Este oficial! Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai avea titluri regale
„După multe luni în care au existat foarte multe conversații și după discuțiile noastre recente, mă bucur să vă anunț că împreună am ajuns la o decizie constructivă și înțelegătoare în privința nepotului meu și a familiei sale.”, a scris Regina.

„Harry, Meghan și Archie vor fi mereu membri iubiți ai familiei mele. Înțeleg provocările pe care le-au întâmpinat în ultimii doi ani și îi sprijin în decizia de a avea o viață mult mai independentă.”, a continuat Regina Elisabeta.

„Vreau să le mulțumesc pentru munca depusă în această țară, în Commonwealth și alte regiuni și sunt mândră de faptul că Meghan s-a integrat atât de repede în familie. Întreaga mea familie își dorește ca acordul de astăzi să le permită să înceapă o viață fericită.”, a adăugat aceasta.