Radio Simplu

ANDREEA MANTEA PRIMEȘTE BANI DE LA CONCURENȚI PENTRU A FI ACCEPTAȚI LA PUTEREA DRAGOSTEI DE LA KANAL D?! VEDETA A SPUS ADEVĂRUL

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D a debutat cu un anunț tulburător făcut chiar de Andreea Mandea. Moderatoarea a dorit, neapărat, să aducă unele lămuriri referitoare la faptul că unor concurenți li s-ar fi cerut… bani pentru a participa la show.

”Fum fără foc nu iese niciodată”, a spus Andreea Mantea, cu atât mai mult cu cât au existat deja unele ”zvonuri” referitoare la o astfel de întâmplare reprobabilă. Nu pot fi făcute compromisuri pentru a trece pragul casei ”Puterea Dragostei”, a transmis Andreea Mantea.

„Înainte să începem, aș vrea să fac un anunț, atât pentru voi, cât și pentru cei de acasă, care vor să vină aici. Există extrem de mulți doritori, extrem de mulți oameni care s-au înscris la această emisiune de luni bune, pentru că acestă emisiune a ajuns să fie emisiune fenomen în România. Circulă niște zvonuri, eu nu știu dacă sunt reale, dar pentru că aceste zvonuri circulă și pentru că fum fără foc nu iese niciodată, trebuie să vă anunț, și pe voi și pe cei care s-au înscris la această emisiune, să nu vă încredeți în absolut nimeni care vă cere bani sau alte favoruri pentru a trece pragul acestei case. Pentru a trece pragul acestei case nu trebuie să faceți niciun compromis, nu trebuie să dați bani”, a spus Andreea Mantea la începutul emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea: ”Este extrem de grav, e caz penal…”
Andreea Mantea a transmis că un fost angajat al companiei din Turcia – nu al Kanal D, a ținut să specifice vedeta – ar fi pretins că este angajat al Kanal D și ar fi pretins bani din partea celor care doreau să participe la emisiunea ”Puterea Dragostei”. A fost un caz izolat, ce-i drept, dar s-a creat un precedent periculos. Și, firșete, respectiva persoană va trebui să suporte, acum, consecințele.

”Este un anunț extrem de important. Aceste zvonuri nu cred că au apărut degeaba. Din păcate, s-a auzit că un fost angajat al companiei turcești, din Turcia, nu de la Kanal D, s-a dat drept angajat Kanal D și ar cerut bani celor care și-au dorit să intre în această emisiune. S-a auzit că ar fi luat bani. Este extrem de grav, este caz penal și vreau să vă spun să nu vă încredeți în nimeni care vă cere bani sau alte favoruri pentru a trece pragul acestei case, acestei emisiuni. Nu există așa ceva! Dacă a fost un caz, a fost un caz izolat, s-a închis și vă asigur că nu va mai exista așa ceva. Această persoană a fost dată afară și va suporta consecințe legale grave!”, a mai spus Andreea Mantea.