Radio Simplu

ALEX VELEA REACȚIONEAZĂ ÎN SCANDALUL MOMENTULUI! ARTISTUL ÎL IA LA MIȘTO PE ABI TALENT, DUPĂ CE I-A FĂCUT O PIESĂ: „ATUNCI N-AVEAI PAPUCI GUCCI”

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent ia amploare și deși cel din urmă a declarat că nu vrea să se mai implice și nici să mai vorbească despre rivalul său, se pare că apele nu se linișesc deloc.

Abi Talent a primit o lovitură dură din partea rivalului său, Alex Velea. Artistul a lansat recent o piesă în care îl ia la mișto pe „Regele României” și în care nu s-a ferit să spună tot ce gândește despre cel care a început să spună lucruri din ce în ce mai grave despre el, dar și despre viața lui personală.

Așa se face că Alex Velea a lansat un mare dis la adresa lui ABi Talent, în care îl face praf pe puștiul care a rupt Youtube-ul în două. Iubitul Antoniei nu uită nici să menționeze faptul că Abi este fanul lui și se leagă, de asemenea, de prima piesă pe care a lansat-o acesta, Papuci Gucii. „De când erai fanul meu, stai puţin, că încă eşti/ Atunci n-aveai papuci Gucci, mare norocos mai eşti/ Îţi dau clasă, nu ai şcoală, dar mă provoci/ N-ai nicio şansă, nu o să câştigi/ Nu uita cu cine joci”, sunt câteva dintre versurile pe care Alex Velea le-a scris în piesa în care face mișto de Abi Talent.

Abi Talent, replici dure la adresa lui Alex Velea
În urmă cu numai câteva zile, la Antena Stars, Abi Talent a declarat că scandalul se va opri în momentul în care Alex Velea va înceta să-l mai atace, pe rețelele de socializare. De asemenea, Abi a mărturisit că este de părere că oamenii nici nu mai știu cine este Alex Velea și că au început din nou să-l bage în seamă, de când a început scandalul între ei.