Radio Simplu

INFORMAȚIA MOMENTULUI DESPRE ȘTEFAN BĂNICĂ ȘI LAVINIA PÎRVA! CE GEST A FĂCUT ARTISTA, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ NU MAI TRĂIESC ÎN „LAPTE ȘI MIERE”

De ceva timp, căsnicia dintre Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva a devenit un subiect de discuție pentru oamenii din mediul online. Pentru că niciunul dintre cei doi nu a mai postat vreo fotografie de cuplu, urmăritorii acestora au început să se întrebe dacă nu cumva sunt mici probleme în paradis.

Încă un cuplu stârnește controverse în mediul online. Este vorba de cuplul format din Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, căci cei doi au atras din nou atenția fanilor. Cu puțin timp înainte de Crăciun, Ștefan Bănică a susținut, ca în fiecare an, un concert de zile mari. Atunci, Lavinia Pîrva a fost alături de el și a postat numeroase clipuri video pe contul său de Instagram, arătându-le tuturor că este o soție bună și grijulie, dar mai ales atentă la ceea ce se întâmplă în viața lui Ștefan Bănică.

Despărțiți sau împreună?
Cu toate acestea, după seara concertului, cei doi nu s-au mai afișat pe rețelele de socializare, așa că fanii lor au început imediat să se gândească la faptul că nu mai e lapte și miere în căsnicia lor. La scurt timp după ce speculațiile au luat amploare, Lavinia Pîrva a făcut un gest prin care a lămurit toți curioșii.

Pe contul său de Instagram, artista a postat o fotografie cu ea și Ștefan Bănică, în care amândoi par extrem de fericiți, dar și foarte, foarte îndrăgostiți. Astfel, artiștii au pus capăt speculațiilor legate de o posibilă despărțire și le-au arătat tuturor că dragostea lor este din ce în ce mai mare.