Radio Simplu

IMAGINI RARE CU FLORIN SALAM, ÎNAINTE DE A FI CELEBRU. CUM ARĂTA MANELISTUL, PE VREMEA CÂND NU REFUZA NICIO CÂNTARE

GALERIE FOTO (7)

Acum este regele manelelor, are evenimente numai unul și unul și conturile pline de bani, dar înainte, lucrurile nu erau așa pentru Florin Salam. Înainte de a cunoaște faima, celebrul manelist nu refuza nicio cântare, chiar dacă acest lucru presupunea să meargă în diverse locuri, care mai de care mai banale, pentru a distra oamenii. 

Florin Salam poate spune că nu a trăit nicio secundă degeaba. Are o familie frumoasă, o carieră care i-a adus sume colosale în conturi, dar cu siguranță fanii celebrului manelist se întreabă cum anume arăta acesta, înainte de a fi celebru.

Acum 20 de ani, Florin Salam nu refuza nicio cântare, pentru că orice eveniment îi aducea o sumă de bani, fie ea cât de mică. Manelistul nu era deloc cunoscut, iar cei care știau de el erau oamenii din cartierele mărginașe ale Capitalei. Stilul pe care îl are Florin Salam acum este într-o totală antiteză cu cel din trecut. În prezent, cântărețul face show de show pe oriunde merge și toată lumea știe de „nebunia lui Salam”.

În trecut, însă, lucrurile nu erau deloc așa. Florin Salam prefera stilul mai liniștit și era un manelist care nu rata nicio cântare. Mai mult, se baza mai mult pe…tânguieli, decât pe manele care ridică oamenii în picioare și îi fac să danseze până spre dimineață.

Nici stilul vestimentar nu mai e la fel ca în trecut. În urmă cu 20 de ani, Florin Salam aborda un stil mult mai sărac din punct de vedere al hainelor. Acum, manelistul preferă hainele luxoase, căci nu de puține ori l-am văzut cu piese vestimentare de la designeri cunoscuți, pe care cu siguranță le-a plătit cu bani grei. Un lucru a rămas neschimbat: talentul și ambiția lui Florin Salam de a distra oamenii, dar și iubirea pentru muzică, lucru ce i-a adus, în viață, numai satisfacții!