Radio Simplu

MĂDĂLIN IONESCU A ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ AZI-NOAPTE. CUM A REACȚIONAT MICUȚA PETRA CÂND ȘI-A VĂZUT MAMA LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, participă la emisiunea ”Survivor România”, iar o astfel de aventură nu înseamnă numai adrenalină și suspans teribil, ci și un sacrificiu familial. Cristina s-a despărțit temporar de familie, iar momentele în care a apărut la televizor au fost cu adevărat emoționante.

Mădălin Ionescu a recunoscut, în mediul online, că a fost afectat emoțional de trăirile fetiței, mai ales atunci când aceasta, văzându-și mama, a început să strige ”Hai, mami, hai, mami!” Mai mult, Petra a început să… sărute televizorul de fiecare dată când Cristina Șișcanu a apărut pe ecran, iar Mădălin Ionescu a început să plângă.

”Acest moment mi-a rupt sufletul”, a scris Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul filmulețului în care micuța Petra își vede mama la televizor. „Banii nu au stat vreo clipa la baza acestei decizii. Multumim lui Dumnezeu, chiar avem cu ce trai. Putea sa stea liniștita acasă. Așa cum a spus, a fost decizia ei . A vrut sa-și testeze limitele și sa facă parte dintr-o experienta foarte puternica. Cristina are o rezistența ieșită din comun. Mai greu decât acest show… a fost sa se despartă de Petra”, a mărturisit Mădălin Ionescu, pe pagina de socializare, înainte ca soția sa să plece pentru a participa la ”Survivor România” de la Kanal D.\

Lacrimile Cristinei Șișcanu
Despărțirea de micuța Petra și de Mădălin nu a fost un moment ușor pentru Cristina Șișcanu, iar vedeta a mărturisit că nu a reușit să evite momentele în care a plâns. ”Sufăr îngrozitor”, a declarat Cristina Șișcanu și a conștientizat, de la bun început, că va avea o misiune extrem de complicată în timpul concursului.

”Să știți că de foarte multe ori am încercat să fac acest video, dar nu am reușit fără să nu plâng, pentru că, fiind pe ultiam sută de metri, am avut foarte multe lucruri de făcut. Eu sunt foarte implicată în ceea ce privește familia și mă refer la partea organizatoritcă. Plus de asta, eu și Mădălin avem o firmă și a trebuit să ne ocupăm de totul pentru a lăsa fiecare lucru în ordine. Am fost ocupată, iar acest lucru mi-a ținut mintea ocupată, dar cum începeam să mă relaxez un pic, mă bușea plânsul. Poate există mame care pleacă pentru o perioadă de lângă puii lor, eu însă sufăr îngrozitor. Știu că acolo va fi foarte greu, că nu vom avea mâncare, că vom face noi rost de ea, vom locui sub cerul liber. Mie mi se pare mai greu faptul că voi sta departe de Petra. Eu nu am putut să plec într-o vacanță doar cu soțul meu de când s-a născut ea”, a spus Cristina Șișcanu înainte de a pleca pentru a concura la Survivor România de la Kanal D.