Radio Simplu

DANA ROGOZ, PROBLEME CU SARCINA: „M-AM TREZIT LA 5 DIMINEAȚA”

Dana Rogoz făcea un anunț spectaculos pe pagina sa de Instagram, cu ceva vreme în urmă, anunțând că va aduce pe lume o fetiță. Vedeta se află acum în Sri Lanka, și – profitând tot de avantajul spațiului online – le-a dezvăluit tuturor celor care îi vizitează pagina că a fost nevoită să se trezească de la 5 dimineața.

Evident, au apărut întrebări referitoare la sarcina sa, îngrijorarea fanilor crescând exponențial. Dana a menționat că nu s-a acomodat, încă, schimbării de fus orar, iar fotografia pe care a realizat-o a fost făcută într-o pauză de masă.

”18/366 M-am trezit la 5 dimineata, din cauza ca nu mi-am revenit complet cu schimbarea de fus orar din Sri Lanka. Am inceput filmarile la 8 dimineata si am avut pana la ultima secventa de la 8 seara. Asta e un selfie, facut in pauza de masa, ca sa vedeti look-ul personajului meu. Mi se inchid ochii in timp ce scriu aceste randuri… dar adorm cu zambetul pe buze, ca dupa o zi foarte productiva”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram. Atunci când vedeta și-a anunțat fanii că este însărcinată, cu toții au fost foarte surprinși, însă bucuria și emoția vedetei s-au propagat, imediat, în mediul online.

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!,” a scris Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiilor pe care le-a postat

Cum a aflat Dana Rogoz că e însărcinată
Dana Rogoz a scris pe blogul său că va aduce pe lume o fetiță. Mai mult, fiul său este foarte încântat de faptul că va avea o surioară, motiv pentru care s-a lăudat tuturor colegilor săi.

„Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viată pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioară. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre. Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile”, a scris Dana Rogoz.