Radio Simplu

Mirela Vaida, invitatul „de onoare” la botezul fiului Simonei Gherghe

A fost un eveniment important în viața Simonei Gherghe! Îndrăgita prezentoare și-a botezat ieri fiul, iar petrecerea a fost una plină de tot felul de prezențe celebre. De la creștinare nu a lipsit nici Mirela Vaida, colega de breaslă și buna prietenă a simpaticei vedete.
Mirela Vaida s-a gătit așa cum se cuvine pentru un astfel de eveniment, postând fotografii din timpul botezului chiar pe rețelele de socializare. Tot acolo, a transmis și un mesaj pentru Simona Gherghe și micuțul ei, Vlad Ioan.

„About last night!! Cei mai frumosi, mai mari si mai senini ochi albastri de baietel!! Vlad Ioan, voinicul Simonei Gherghe, s-a crestinat ieri iar noi am petrecut pana dimineata!! Laa multi ani, Vladiuc!! La multi ani, @simgherghe !!! ”, a scris Mirela Vaida, pe rețelele de socializare.

Citeste si Nu mai lăsa vânzătoarei mărunțișul primit ca rest. Aduce ghinion! Nu trebuie să îl ții în portofel. Iată ce să faci cu el
Cum a și întreținut atmosfera, luând microfonul și bucurându-i pe invitați cu vocea ei, nu putem decât presupune că s-a distrat până dimineață!

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului 2019, atunci când l-a născut pe Vlad Ioan. Micuțul a venit cu mare bucurie în viața familiei sale, care l-a așteptat cu brațele deschise. În plus, pentru a se dedica cât mai mult familiei, Simona Gherghe a decis să ia o pauză de la muncă și să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi.