Radio Simplu

DANI MOCANU, “AROGANȚĂ” DE ZILE MARI! AFLAT ÎN AVION, A INTRAT ÎN CABINA PILOȚILOR ȘI…

GALERIE FOTO (2)

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Are o situație financiară de invidiat, care îi permite să facă orice “aroganță” își dorește. Recent, acesta a intrat în cabina piloților de avion, fără să-i pese de consecințe. Totul s-a întâmplat în timp ce bărbatul zbura spre Italia.

Totul s-a întâmplat, din fericire, înainte ca avionul să decoleze. Mândru de isprava sa, Dani Mocanu s-a și fotografiat cu cei doi piloți. Poza a fost postată de artist pe contul personal de socializare.

“Cu frații mei Luca si Giovani, cei mai smecheri piloți italieni”, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei.

„Auzi ce zice avionu’m Danutuuleee, mai sus de locul 2 nu pot sa zbor, ca tu ești pe locu” 1… Te lasi de cântat Danuțule..Și te faci pilot… Nici în filme n-am văzut atâtea butoane”, a postat unul dintre admiratorii lui Dani Mocanu.


”Am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel”
Dani Mocanu este un artist care lasă modestia deoparte de fiecare dată când vine vorba despre succesul uriaș pe care îl înregistrează. Cumpune și muzica, și versurile, declară că a reușit, prin forțe proprii, să devină milionar în euro, însă nu uită nici perioadele în care nu avea bani ”nici măcar de o cola”.

“În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților… O ZI BUNĂ TUTUROR”, a scris Dani Mocanu, la un moemnt dat, pe pagina sa de socializare.