Radio Simplu

Dieta lui chef Cătălin Scărlătescu l-a ajutat să dea jos 52 de kilograme. Ce mănâncă în fiecare zi

GALERIE FOTO (2)

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să topească nu mai puțin de 52 de kilgrame și se simte mai în formă ca oricând. Celebrul chef se pregătește intens pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și este nerădător să le arate telespectatorii ce surprize a pregătit alături de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Celebrul chef este înconjurat foarte multe tentații culinare, prin prisma meseriei, însă mărturisește că acum mănâncă mult mai puțin decât înainte.

„Dacă înainte era vorba despre calitate şi cantitate, acum mă rezum doar la calitate. Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai puţin. Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. La fel de mult îmi plac şi fructele de mare, pe care le frig pe grătar alături de legume, peste care adaug zeamă de lămâie şi puţin piper. Acestea sunt preferatele mele, dimineaţa, la prânz, seara… şi când ţin regim… şi când nu ţin regim!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, pentru OkMagazine.

Mai mult decât atât, juratul de la „Chefi la cuțite” spune că nu îi lipsește niciodată din frider vinul alb franțuzesc sau conservele de hering, pe care le preferă încă din copilărie.