Radio Simplu

EA ESTE SEXY-VLOGGERIȚA CARE RIVALIZEAZĂ CU EVA KENT Din poze îmi câștig banii!”

Alexandra Ionela Rusu este foarte mândră de actuala meserie. ”Mi-a plăcut întotdeauna să pozez mai sexy și totodată am făcut din asta un job care să mă avantajeze, am îmbinat plăcutul cu utilul. Am un cont de onlyfans, practic din poze îmi câștig banii. Încerc să motivez și să inspir femeile să aibă mai multă încredere în ele.

Sunt pasionată de tatuaje, am câteva pe mine. În România, pe onlyfans, sunt numărul 1. Sau printre primele, deci este OK. Este o platformă dedicată pozelor și clipurilor adult. Acolo țin legătura și cu abonații mei care vin de pe platformele de socializare.

Numărul lor este confidențial. Ce pot spune este că am undeva la 208.000 de aprecieri pe pagina mea de onlyfans. Având cea mai tare comunitate. Oricum, această platformă este creată pentru persoanele «influente» de pe rețelele de socializare”, a declarat Alexandru Ionela Rusu

De când a început această “meserie”, tânăra a adunat aproape 70.000 de urmăritori!

Fiecare abonat dă 30 de dolari pe lună!
Alexandra Ionela Rusu este, fără discuție, pe drumul cel bun din punct de vedere financiar. Și a devenit, oficial, rivala celebrei Eva Kent. Spre exemplu, cei care vor să o vadă pe fosta asistentă a lui Dan Capatos în toată splendoarea trebuie să plătească minimum 30 de dolari pe lună. Pentru doritorii care vor acces mai mult de o lună prețul este mult mai mare.

Potrivit site-ului, pentru un abonament pe un an, cei dornici de ”senzații tari” trebuie să achite aproximativ 150 de dolari. Din câte se pare, ”job-ul” Alexandrei, este unul destul de bine plătit. Imaginile și filmulețele pe care le postează pe respectivul site sunt de-a dreptul incendiare și nerecomandate cardiacilor. Evident, nici minorilor!