Radio Simplu

Cum s-a îmbrăcat Raluca Pastramă, soția lui Pepe, când au fost nași!

GALERIE FOTO (2)

Pepe și Raluca sunt împreună de opt ani, dar sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor amoroasă. Raluca evită cât poate aparițiile mondene, dar și când apare…rupe gura târgului. Bruneta și soțul ei au fost nași de cununie în weekend, iar Raluca a ales o rochie desprinsă din O mie și una de nopți.

Pepe și soția lui, Raluca Pastramă, sunt împreună de opt ani, dar foarte rar se expun public, preferând discreția când vine vorba de viața amoroasă.

În weekend, Pepe și Raluca Pastramă au fost nași de cununie, iar artistul a postat o fotografie de la nunta prietenilor lor. Cei doi au fost un cuplu elegant, dar desigur că partea feminină a cuplului a atras toate privirile. Raluca a purtat o rochie care poate părea prea încărcată pentru gustul unora, strălucitoare pentru gustul altora. Cert este că bruneta nu a făcut rabat de la paiete și, având în vedere că este makeup artist, a aplicat un machiaj de seară.

Puțini își mai aduc aminte însă cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Pepe, care a fost, de fapt, un coup de foudre, după cum au povestit chiar ei.

„L-am văzut la barul tatălui său. Mi-a plăcut de el, m-am uitat la el, dar am plecat înainte să vină la mine. M-a sunat a doua zi. Nu eram fanul lui deloc, nici măcar nu-mi plăcea muzica lui’, a povestit Raluca.

Pepe, în schimb, a recunoscut că a fost cucerit de aspectul fizic al Ralucăi. „La început, mi-a plăcut cum arăta: bronzată, crăcoasă şi am zis: <>. Numai că am umblat câteva luni după ea’, a spus artistul, care a mai adăugat că, în clipa în care a văzut-o pe tânăra de 21 de ani într-o rochie scurtă, de culoare roşie, bronzată şi pe tocuri, i-a făcut pe loc o dedicaţie. „Eu cântam şi i-am făcut o dedicaţie, pentru Scufița Roşie, ea a zâmbit şi mi-am dat seama că e loc’, a mai devăluit artistul.