Radio Simplu

Mutare bombă la TV. Adelina Pestrițu, noua prezentatoare „Mireasă pentru fiul meu”. Ce salariu primește vedeta

Adelina Pestrițu a început cum nu se poate mai bine anul 2020. Focoasa brunetă și-a deschis o afacere cu ceasuri și bijuterii de lux împreună cu soțul său, Virgil Steblea, iar zilele trecute a semnat un contract avantajos cu Antena 1, revenind pe micile ecrane în calitate de prezentator TV, după o pauză de mai bine de doi ani.

Adelina Pestrițu, noua prezentatoare „Mireasă pentru fiul meu”
Astfel, din februarie, Adelina va modera emisiunea “Mireasă pentru fiul meu”, ce va fi difuzată zilnic, timp de o oră. Așa cum era de așteptat, onorariul vedetei va fi unul pe măsură, ea urmând să încaseze lunar aproximativ 4.000 euro.

Pentru postul de prezentator al celebrei emisiuni, Adelina s-a “bătut” pe post cu alte patru vedete, reușind să îi convingă pe directorii postului că este cea mai potrivită alegere. O altă noutate o reprezintă faptul că emisiunea nu se va mai numi Mireasă pentru fiul meu, ci spimplu, Mireasa.

Ce se întâmplă în cadrul show-ului? Un grup de oameni (fete și băieți, cu sau fără mamele acestora) trebuie să locuiască într-o casă special construită. Aceștia sunt izolați de restul lumii și nu au acces afară. Concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat. Aceștia sunt nevoiți să poarte microfoane cât timp se află în casa respectivă. Fiecare ediție durează aproximativ un an, intrând în competiție 41-51 de concurenți pentru a se căsători.

Cine este Adelina Pestrițu!

Vedeta a intrat în lumina reflectoarelor în 2009, în calitate de iubită a lui Liviu Vîrciu, căruia i-a devenit soție. Cei doi au divorțat în 2013, după o căsnicie cu năbădăi. De atunci, Adelina a mai avut câteva relații, iar anul trecut s-a recăsătorit cu omul de afaceri Viorel Stiblea, cu care are și o fetiță. Profesional, Adelinei i-a mers extrem de bine în cei zece ani de showbiz. Ea a cochetat în permanență cu moda și cu televiziunea: a fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea “Răi da buni (Antena 1), iar mai apoi a prezentat emisiunile “D Paparazzi” și “Wowbiz’, ambele de la Kanal D.