Radio Simplu

SE LASĂ CU SCANDAL! ANDRA MĂRUȚĂ A LUAT FOC: „MAI BINE TE-AI UITA ÎN OGLINDĂ”

Andra Măruță se află într-un contact permanent cu admiratorii săi, iar numărul acestora nu este deloc de neglijat. Spațiul online permite o interacțiune constantă, iar Andra – ca orice vedetă care se respectă – încearcă să își facă timp pentru a nu-și lăsa fanii ”în așteptare”. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre mesaje care pot fi interpretate într-o anumită… cheie.

Fiecare postare a Andrei este așteptată, în atfel de condiții, cu mare interes de vizitatorii paginii sale de socializare, aceștia încercând să ”intuiască” și eventuale mesaje subliminale transmise de artistă. Ieri, frumoasa vedetă s-a descătușat, la propriu, iar mulți dintre cei care au admirat fotografia pe care au postat-o au fost de părere că Andra vrea să transmită mult mai mult decât a scris în doar câteva cuvinte. Plutește un scandal în aer? Andra se simte bine ”în pielea ei”, de fiecare dată, iar frumusețea sa concurează, cotidian, cu talentul incontestabil. Andrei îi place tot ceea ce vede atunci când se uită în oglindă, iar zâmbetul ei spune totul. Rămâne de văzut doar dacă mesajul ei este ”cu direcție”.

”În loc să te compari cu alții, mai bine te-ai uita în oglindă și te-ai intreba dacă îți place ce vezi”, a scris Andra pe pagina sa de socializare.

Andra
”Andra abia astep 1martie Traditionalul doi ani in urma pe 29 septembre ai inceput acest tur MINUNAT Chiar de ziua mea ..anul acesta chiar daca nu ESTE ziua mea o sa fie o mare sarbatoare la Padova..va iubimmmm ????????????????”, ”Ești mamă ,ești soție, ești artistă deci ești perfectă .Noi te iubim și ești un exemplu pozitiv .Te pupăm si succes !????????????”, ”Ești o voce fantastică, un om minunat,o prezența încântătoare ,o frumusețe copleșitoare! Să ne trăiești !”, au fost trei dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de socializare.

Andra dă din casă: ”Mi-a mâncat viața cu telefonul ăla…”
Atunci când vine vorba despre defecte, Andra spune că soțul său are o problemă legată de… telefon. Chiar insistă asupra ideii și mărturisește că jumătatea-pereche ”i-a mâncat zilele” cu telefonul.

“Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla”, a spus Andra, după care a enumerat, totuși, și câteva dintre calitățile lui Cătălin. „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a dezvăluit artista. La rândul său, Cătălin Măruță a dezvăluit… cel mai mare defect al Andrei: “Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ‘ușor, ușor, ușor’! Are chestia asta mereu, pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”.