Radio Simplu

Mel Gibson este de nerecunoscut! A apărut pe stradă desculț!

GALERIE FOTO (2)

Este celebru în întreaga lume, dar felul în care arată în prezent i-ar face pe mulți să treacă pe lângă el fără să îl observe. Mel Gibson este de nerecunoscut. A apărut pe stradă desculț și și-a șocat fanii!

Ajuns la 64 de ani, Mel Gibson pare că nu mai pune deloc accentul pe aspectul fizic. Hainele pe care le poartă, barba deasă și faptul că a apărut pe stradă desculț sunt detaliile care îi poate face pe cei din jur să îl confunde cu un om al străzii, fără să observe că, în realitate, este vorba despre îndrăgitul actor, regizor, producător și scenarist american.

Mel Gibson este de nerecunoscut! A apărut pe stradă desculț!

Unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood este astăzi de nerecunoscut. În cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi, Mel Gibson este complet schimbat. Actorul a acumulat mai multe kilograme în plus, și-a lăsat barba să crească, iar alegerile vestimentare pe care le face nu îl avantajează absolut deloc.

Aflat în Malibu, actorul a fost fotografiat în timp ce mergea la cumpărături. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți într-o nunață de albastru, un tricou negru și purtând o șapcă pe cap, Mel Gibson nici măcar nu mai amintește de eleganța actorului de la Hollywood. Nu doar ținuta și aspectul actorului stârnesc îngrijorarea fanilor. Pe lângă vestimentația neadecvată, Mel Gibson a uimit pe toată lumea atunci când a apărut pe stradă desculț.

Din punct de vedere profesional, după ce s-a bucurat de succes, atât ca actor, cât și ca producător, regizor sau scenarist, Mel Gibson a intrat într-un con de umbră, în ultimii ani alegând să stea departe de lumina reflectoarelor. Ultimul film în care a jucat este “How I Spent My Summer Vacation”, lansat în anul 2012.

Deschide galeria foto pentru a vedea fotografiile în care Mel Gibson este de nerecunoscut.

Foto: hepta.ro, facebook