Radio Simplu

Marius Elisei, prima declarație după ce soția lui a anunțat despărțirea. Ce se întâmplă acum în căsnicia lor

În prag de sărbători, Oana Roman a anunțat separarea de soțul ei, toată lumea ajungând la concluzia că în cele din urmă, aceștia vor divorța. Se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar începutul acestui an i-a găsit pe cei doi împreună la munte.

La câteva săptămâni după ce Oana Roman a declarat că Marius Elisei a părăsit locuința în care stateau, acesta a făcut primele declarații și recunoaște că este greu să ajungi la inima soției lui.

„Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi săm intervină părinţii”, a spus Marius Elisei la ”XNS”, potrivit Spynews.

Pe de altă parte, Oana Roman spune că totul este bine în căsnicia ei și că separarea a ajutat în luarea unor decizii importante.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.