Radio Simplu

MONICA POP, NOI DECLARAȚII RĂVĂȘITOARE ÎN CAZUL MORȚII REGRETATEI CRISTINA ȚOPESCU

Monica Pop a făcut noi declarații răvășitoare în cazul morții Cristinei Țopescu. Regretata jurnalistă a fost găsită fără viață în urmă cu trei zile, după ce o vecină a alertat poliția, fiind îngrijorată că nu o mai văzuse de aproape trei săptămâni.

Monica Pop, noi declarații răvășitoare despre moartea regretatei Cristina Țopescu
În legătură cu ipoteza infarctului în cazul morții Cristinei Țopescu, medicul Monica Pop a afirmat că ar fi fost nişte enzime crescute. Astăzi, înainte ca sicriul cu trupul vedetei să fie depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, medicii legiști au încheiat necropsia făcută pe inima sa și s-au aflat informații noi.

“Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: «De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?». Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era. Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua.”, a declarat celebrul medic pentru Antena 3.

În timpul mărturisirilor, Monica Pop a subliniat că fosta prezentatoare nu ar fi fost totuși în depresie și că ea obișnuia să nu răspundă la telefon o perioadă destul de lungă.

“Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute. Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mai povestit Monica Pop în cadrul aceluiași interviu.

Trupul regretatei jurnaliste Cristina Țopescu va fi incinerat mâine, 16 ianuarie, la Crematoriul Uman Vitan-Bârzești din București. Ceremonia va începe la ora 13:00.