Radio Simplu

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în culmea fericirii

Dacă vă era dor, ei bine, așteptarea a luat sfârșit. Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, vor reveni în atenția publicului, pe micile ecrane. Când, unde și cum – vă spunem imediat.

E oficial! Una dintre cele mai sexy și mai apreciate vedete din showbizz-ul autohton se pregătește să facă furori din nou în televiziune, așa cum anunță Spynews.ro. Este vorba despre un amplu proiect de televziune, mai exact, un reality show, filmat 24 de ore din 24, și care va înfățișa viața cuplului Reghecampf – Prodan, în toată splendoarea ei.

Vă reamintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mai fost protagoniștii unui reality-show, în urmă cu câțiva ani. Este vorba despre perioada 2012-2014 când impresara care pare că are lumea la picioare a avut, alături de soțul ei, reality show-ul ”Prodanca și Reghe”, difuzat mai întâi pe Antena 1, apoi la Euforia Tv, un post de televizune care acum se numește Happy Channel.

Prodanca și Reghe au mai avut un reality show în trecut
Acest reality-show s-a desfășurat pe durata a șase sezoane. Primul sezon s-a numit ”Dragoste în prelungiri”, al doilea sezon s-a numit ”Aventurp Americană”, al treilea sezon s-a numit ”La plăcinte înainte”, al patrulea sezon a avut denumirea de ”Afaceri în familie”, al cincilea sezon s-a numit ”Fascinați de România”, iar al șaselea sezon s-a numit ”Relații internaționale”.

Un alt fapt interesant este că Anamaria Prodan și-a anunțat plecarea de la Pro Tv, acolo unde prezenta o emisiune în direct. Faimoasa vedetă tv anunțase că se retrage pentru un timp din televiziune.

Au pus capăt speculațiilor despre divorț
În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au pus capăt speculațiilor cu privire la un eventual divorț, scriind mesajul ”Împreună. Puternici. Despre dragoste și viață” pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care apar amândoi.
Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Junior. Anamaria Prodan mai are două fiice din prima căsătorie, pe nume Rebecca și Sarah, iar Laurențiu Reghecampf mai are un fiu pe nume Luca. Cei doi sunt căsătoriți din 2008.