Radio Simplu

PRO TV a făcut anunțul despre Românii au Talent. ”Sezonul 10 e aproape!” Ce fac Pavel Bartoș și Smiley

”🌟 U N 🌟 10 🌟 P E R F E C T🌟” este motto-ul emisiunii concurs ”Românii au Talent”. Noul sezon este aproape, iar îndeplinirea visului unui om ce va deveni marele câștigător este și mai aproape. Între timp, ce face amuzantul cuplul de prezentatori – Pavel Bartoș și Smiley?

PRO TV a făcut anunțul despre ”Românii au Talent”. Sezonul cu numărul 10 este aproape
”Românii au Talent” este o emisiunea de tip talent show, după franciza ”Got Talent”. Este o emisiune care a debutat la postul TV PRO TV în luna februarie a anului 2011. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul show-urilor de divertisment din țara noastră, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga Românie urmărind emisiunea.

Acum, sezonul 10 este pe roate, filmările începând deja de câteva luni, iar juriul, format din Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre, este pe poziții. Jurații la masă, prezentatorii…în pauză, una în care revăd momentele lor preferate de până acum.

”10 nu am avut niciodată, dar sper ca acest sezon să primească nota 10”
În al 10-lea sezon, fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și îi conving că merită să ajungă direct în semifinale. De asemenea, regula este valabilă și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show” – Andra.

„Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima” – Andi Moisescu.

”Sezonul cu numărul 10, cifră rotundă”
„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol” – Mihai Petre.

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!” – Florin Călinescu.