Radio Simplu

Momentul în care o mamă își găsește fetița în vârstă de doi ani dată cu cel mai scump ruj al său

Fără îndoială, copii sunt daruri de la Dumnezeu, fie că sunt sau nu planificați de părinți. Aceștia își iubesc și își protejează puii chiar și atunci când cei mici mai fac năzbâtii. Acesta este și cazul unei mame care a avut parte de surpriza vieții ei.

Altfel cum poate fi numit momentul în care îți descoperi copilul în vârstă de doi ani făcut din cap până în picioare doar cu un singur ruj, care spune chiar mama fetiței, nu a costat deloc puțin.

Fiica lui Heater Meredith și-a pus nu doar pe buze ci și pe față sau pe păr, tot tubul din cel mai scump ruj pe care femeia îl avea în casă. Femeia și-a lăsat fetița doar pentru câteva minute pentru a reuși să termine o sarcină prin casă.

Bineînțeles că în momentul în care nu mai auzea niciun zgomot din camera fetei, mama a devenit suspicioasă. În momentul în care femeia a ajuns în camera celei mici a rămas surprinsă să observe cum toată lenjeria de pat, fața și părul copilei erau pline de un ruj extrem de scump.

Acesta este genul de poveste care îi va face pe părinții mai relaxați să fie mai protectori cu lucrurile lor, dar și să își supravegheze moștenitorii mai atent.

Sperăm doar ca întâmplarea relatată de mama păgubită să nu îi sperie și mai mult pe părinții care deja sunt excesiv de protectori cu cei mici.

Heather Meredith s-a gândit că fetița ei va fi și în siguranță și suficient de ocupată cu doar o tabletă cu acees la desenele ei preferate. Și totuși nu mică i-a fost mirarea în momentul în care aceasta și-a văzut odrasla transformată într-un clovn.

Ba chiar mai mult, înainte să își revină din starea inițială femeia a mai observat și că animalul lor de companie, un cățel foarte cuminte, avea și el câteva pete generoase de ruj.

În primă instanță mama fetei și-a dorit din tot sufletul să fie vorba despre un ruj ieftin. Dar visele sale au luat sfârșit în momentul în care a văzut tubul de la rujul său special lăsat pe jos.

Într-un fel mama viitoarei fashioniste este deja obișnuită cu momente de acest fel, întrucât cea mică se ține numai de peripeții de acest fel. Doar că a recunoscut imediat că aceasta este cea mai mare năzbâtie la are fetița s-ar fi putut gândi.

După ce s-a mai liniștit puțin, mama și-a luat fata pentru a o spăla. Dar chiar și după a treia baie în părul blond al micuței se mai vedeau nuanțe de violet.

Cel puțin, micuța nu a fost în niciun fel negativ afectată de întâmplare. Ba chiar mai mult aceasta a râs foarte mult când s-a văzut în oglindă.

Copilul în vârstă de doi ani a fost chiar încântat de toată această poveste și părea să nu o intereseze faptul că tocmai i-a distrus mamei un produs cosmetic de aproape 20 de lire sterline.

Ei bine, acum că te-ai amuzat pe seama acestei întâmplări, dacă ești părinte de copil mic, ar fi bine să îți pui lucruri preferate cât mai departe de prichindel.