Radio Simplu

Două surori identice se privesc în ochi pentru prima dată, apoi au o „conversaţie” adorabilă

Pentru unele familii, o sarcină gemelară poate fi atât o surpriză frumoasă, cât şi un motiv de îngrijorare.

Toate planurile pe care părinţii le fac pentru a avea grijă de copilul care urmează să vină pe lume trebuie automat dublate.

Deşi s-ar putea teme că nu vor reuşi să aibă grijă în mod corespunzător de ambii copii, părinţii de gemeni realizează că totul merită atunci când experimentează momente precum cel din aceste imagini.

Prin intermediul acestui videoclip minunat facem cunoştinţă cu o pereche de surori identice în vârstă de trei luni care se observă reciproc şi interacţionează pentru prima dată.

Aflate una lângă cealaltă, micuţele schimbă sunete adorabile, pe care par să le înţeleagă doar ele şi una dintre acestea chiar îi oferă la un moment dat o mângâiere surorii sale.

Imaginaţi-vă cât de curioase trebuie să fie aceste fetiţe când văd în faţa lor pe cineva care le seamănă identic. Poate chiar acest lucru le face să se angajeze într-o „conversaţie” profundă, presărată cu „întrebări” şi „răspunsuri” care chiar le aduc adeseori zâmbetul pe buze.

Acest videoclipul drăgălaş a fost surprins de mama celor două fetiţe şi nu a durat foarte mult timp până când a devenit viral pe internet.

Cu peste un milion de vizualizări şi foarte multe comentarii, preţioasele imagini au cucerit inimile oamenilor din întreaga lume. Este adorabil să le urmărim pe aceste fetiţe în timp ce încearcă să comunice!