Radio Simplu

Mirela Vaida, revoltată după ce a primit somație de la CNA: „Când au ajuns unii instanțe morale“

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, vine cu un mesaj pentru cei ce o critică din prisma faptului că ia parte la serialul dramatic Vulpița și Viorel, după ce ieri a primit o nouă lovitură din partea CNA. Prezentatoarea a fost somată din cauza declarațiilor făcute la adresa soților Stegaru: „v-am învățat că trebuie să vă spălați“. Justificarea Mirelei Vaida, în cele ce urmează.

Mirela Vaida, scandalizată de decizia CNA
După Antena 1 a primit două amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) din cauza emisiunii a cărei gazdă este Mirela Vaida, prezentatoare le transmite gurilor rele un mesaj justificativ cu privire la ceea ce prezintă pe sticlă. Astfel că, potrivit vedetei, emisiunea nu prezintă valori și nici puncte de repere pentru tineri. Pe această cale, Vaida le transmite reprezentanților CNA următorul mesaj:
„Mai nou, CNA îmi dă somație că eu, Mirela Vaida, mi-am permis să spun că foarte multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să se spele pentru a se proteja de coronavirus. Ok… am înțeles… nu le place Vulpița. Vor să scape de ea. Ce să facem, domnilor de la CNA, dacă se uită milioane de români?

Nu știu de când au ajuns unii instanțe morale. Eu vă spun doar atât: este o realitate în România că, la țară, oamenii nu au apă și săpun. Nu au pastă de dinți, se spală cu sare grânjoasă. Asta e realitatea!

Faptul că dumneavoastră îmi dați somații pentru că îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră. Trebuie să vă luați salariile pentru ceva, a declarat revoltată Mirela Vaida.

„Nu faceți abuz de funcția pe care o aveți!“
În continuarea mesajului său dur la adresa CNA, Vaida a le-a cerut reprezentanților să nu facă abuz de funcție, menționând că nu se va schimba nimic în România cu această decizie, adevărata problemă fiind că realitatea este ignorată, și nu declarația sa la adresa soților Stegaru.

„Dar deja mi se pare că exagerați. Nu o zic în numele Antenei 1 sau al emisiunii «Acces direct». O zic din punctul meu de vedere. O spun cu toată asumarea. Sunt revoltată pentru că vă faceți că nu vedeți realitatea. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă ceva în România?

Nu se va schimba de mâine nimic în România. În continuare copiii nu vor avea tablete pentru a face școală online. Nu au de unde! Haideți cu mine că vă arăt eu niște sate unde copiii se culcă flămânzi și merg desculți la școală.

Domnilor de la CNA, nu faceți abuz de funcția pe care o aveți!“, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii.